Keissit

Keva

Asiakkaan kuvatarpeet vaativat ajoittain erittäin hienovaraista lähestymistä, sillä ihmisten arkeen kuuluu iloisten aiheiden lisäksi niitä vaikeitakin tilanteita, joita tulee tuoda esiin kuvamaailmassa.

Keva brändikuva
Keva brändikuva

Kevan uutta kuvamaailmaa lähdettiin työstämään yhdessä markkinointitoimisto Avidlyn kanssa. Kevan toimintaympäristö on muutoksessa ja myös visuaalinen ilme uusittiin. Tarvittiin uusi kuvamaailma, joka vastaa muuttuneisiin tarpeisiin. 

Kuvatarve oli laaja, sillä Kevan asiakkaat työskentelevät niin kuntapuolella kuin valtionhallinnossa. Kahden päivän kuvaukset toteutettiin aidoissa lokaatioissa, joissa työskentelee ihmisiä, joilla on vakuutukset Kevassa. Suunnittelu oli todella tarkoin mietitty, koska haluttiin kuvata monessa ympäristössä. Kahden päivän aikana kuvattiin kuvia koulusta, päiväkodista, sairaalasta, terveyskeskuksesta, poliisin työstä, kirkon henkilöstöstä ja palokunnasta. Lisäksi tarvittiin kuvia toimistoympäristöstä sekä kuvia työkyvyttömyyttä kuvaamaan.

 

”Helpotti, että saimme kumppanin, johon pystyi täysin luottamaan ja, jolla oli näkemystä, koska kuvatarpeemme oli niin laaja.
Kuvauspaikat olivat kaikki oikeita ja mallit hyviä.”

 

Kuvauksissa käytettiin pääosin Keksin tavismalleja, mutta toimistokuvissa myös kevalaiset pääsivät kuvattaviksi. Kuvissa haluttiin näyttää tavallisia, eri-ikäisiä ja -näköisiä oikeita ihmisiä. Keksin järjestelyt olivat Kevan mielestä huippuluokkaa, koska niin monta liikkuvaa osaa sisältäneet kuvaukset pysyivät hyvin kasassa. Keksissä on todella loistava kokonaisvaltainen toimintatapa, joka teki tuotannosta helppoa ja kivaa!

 

”Kokonaisvaltainen paketti ja toimintatapa!”

 

Keissin lähde: 
Elina Rantanen, Keva
 

Keva brändikuva
Keva brändikuva
Keva brändikuva
Keva brändikuva

Keissin tiimi

Asiakasvastaava

Natalia Baer

Tuottaja

Kata Niemi

Valokuvaaja

Pia Inberg

Meikkaaja

Satu Arvo

Assistentti

Pekka Rousi
Yhteydenottopyyntö