Keissit

Keva

Asiakkaan kuvatarpeet vaativat ajoittain erittäin hienovaraista lähestymistä, sillä ihmisten arkeen kuuluu iloisten aiheiden lisäksi niitä vaikeitakin tilanteita, joita tulee tuoda esiin kuvamaailmassa.

Kevan uutta kuvamaailmaa lähdettiin työstämään yhdessä markkinointitoimisto Avidlyn kanssa. Kevan toimintaympäristö on muutoksessa ja myös visuaalinen ilme uusittiin. Tarvittiin uusi kuvamaailma, joka vastaa muuttuneisiin tarpeisiin. 

Kuvatarve oli laaja, sillä Kevan asiakkaat työskentelevät niin kuntapuolella kuin valtionhallinnossa. Kahden päivän kuvaukset toteutettiin aidoissa lokaatioissa, joissa työskentelee ihmisiä, joilla on vakuutukset Kevassa. Suunnittelu oli todella tarkoin mietitty, koska haluttiin kuvata monessa ympäristössä. Kahden päivän aikana kuvattiin kuvia koulusta, päiväkodista, sairaalasta, terveyskeskuksesta, poliisin työstä, kirkon henkilöstöstä ja palokunnasta. Lisäksi tarvittiin kuvia toimistoympäristöstä sekä kuvia työkyvyttömyyttä kuvaamaan.

 

”Helpotti, että saimme kumppanin, johon pystyi
 täysin luottamaan ja jolla oli näkemystä,
 koska kuvatarpeemme oli niin laaja. 
Kuvauspaikat olivat kaikki oikeita ja mallit hyviä.”

 

Kuvauksissa käytettiin pääosin Keksin tavismalleja, mutta toimistokuvissa myös kevalaiset pääsivät kuvattaviksi. Kuvissa haluttiin näyttää tavallisia, eri-ikäisiä ja -näköisiä oikeita ihmisiä. Keksin järjestelyt olivat Kevan mielestä huippuluokkaa, koska niin monta liikkuvaa osaa sisältäneet kuvaukset pysyivät hyvin kasassa. Keksissä on todella loistava kokonaisvaltainen toimintatapa, joka teki tuotannosta helppoa ja kivaa!

 

”Kokonaisvaltainen paketti ja toimintatapa!”

 

Keissin lähde: 
Elina Rantanen, Keva

Kaipaatko apua visuaaliseen viestintään?

Please wait...

Keissin tiimi

Valokuvaaja

Pia Inberg

Asiakasvastaava

Natalia Baer

Assistentti

Pekka Rousi

Meikkaaja

Satu Arvo

Tuottaja

Kata Niemi

 

 

Vastaavat keissit