Keissit

Keva

Asiakkaan kuvatarpeet vaativat ajoittain erittäin hienovaraista lähestymistä, sillä ihmisten arkeen kuuluu iloisten aiheiden lisäksi niitä vaikeitakin tilanteita, joita tulee tuoda esiin kuvamaailmassa.

Kevan uutta kuvamaailmaa lähdettiin työstämään yhdessä markkinointitoimisto Zeeland Family kanssa. Kevan toimintaympäristö on muutoksessa ja myös visuaalinen ilme uusittiin. Tarvittiin uusi kuvamaailma, joka vastaa muuttuneisiin tarpeisiin. 

Kuvatarve oli laaja, sillä Kevan asiakkaat työskentelevät niin kuntapuolella kuin valtionhallinnossa. Kahden päivän kuvaukset toteutettiin aidoissa lokaatioissa, joissa työskentelee ihmisiä, joilla on vakuutukset Kevassa. Suunnittelu oli todella tarkoin mietitty, koska haluttiin kuvata monessa ympäristössä. Kahden päivän aikana kuvattiin kuvia koulusta, päiväkodista, sairaalasta, terveyskeskuksesta, poliisin työstä, kirkon henkilöstöstä ja palokunnasta. Lisäksi tarvittiin kuvia toimistoympäristöstä sekä kuvia työkyvyttömyyttä kuvaamaan.

 

”Helpotti, että saimme
kumppanin, johon pystyi 
täysin luottamaan ja 
jolla oli näkemystä, koska
kuvatarpeemme oli niin laaja. 
Kuvauspaikat olivat kaikki oikeita
ja mallit hyviä.”

 

Kuvauksissa käytettiin pääosin Keksin tavismalleja, mutta toimistokuvissa myös kevalaiset pääsivät kuvattaviksi. Kuvissa haluttiin näyttää tavallisia, eri-ikäisiä ja -näköisiä oikeita ihmisiä. Keksin järjestelyt olivat Kevan mielestä huippuluokkaa, koska niin monta liikkuvaa osaa sisältäneet kuvaukset pysyivät hyvin kasassa. Keksissä on todella loistava kokonaisvaltainen toimintatapa, joka teki tuotannosta helppoa ja kivaa!

 

”Kokonaisvaltainen paketti 
ja toimintatapa!”

 

Keissin lähde: 
Elina Rantanen, Keva

Keissin tiimi

Valokuvaaja

Pia Inberg

Asiakasvastaava

Natalia Baer

Tuottaja

Kerttu Penttilä

Assistentti

Pekka Rousi

Meikkaaja

Satu Arvo

Vastaavat keissit