Tekijät

Tuotantoassistentti Julia Paajanen

Julia Paajanen

Tuotantoassistentti

 

Mistä olet erityisesti saanut kehuja tai kiitosta työssäsi?

Olen kuullut monesti, että minun kanssa on kiva ja helppo tehdä töitä. Kommunikaatio kanssani sujuu vaivattomasti, autan aina muita missä ikinä he tarvitseva apua ja teen positiivisella asenteella töitä. Minulle on myös sanottu, että on ihanaa, että kun minulle antaa jotain tehtäväksi, voi luottaa siihen, että otan sen oikeasti työstöön ja teen annetun tehtävän hyvin ja ajallaan. 

Mitkä ovat vahvuutesi työssäsi?

Teen työni hyvin, olipa kyseessä sitten kuvauskeikalla assarointi tai nettisivujen kehittäminen. Olen joustava, vastuuntuntoinen ja tulen töihin hyvällä asenteella. 

Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mikä on tärkeää tiimityötä tehdessä. Minulle on tärkeää, että kaikilla on kuvauspäivänä hyvä olla. Pidän huolta, että varsinkin malleilla on tervetullut ja lämmin vastaanotto kuvauksiin saapuessa. Kannustan, juttelen ja kysyn kuulumisia, jotta mallit kokevat kuuluvansa porukkaan. Välitän muiden ihmisten hyvinvoinnista, olen empaattinen ja ymmärtäväinen. 

Mikä on erikoisosaamistasi? 

En osaa sanoa :D. (Muut keksiläiset täydentävät näin: digimarkkoinointi ja Keksin eri digityökalujen suvereeni hallinta.)

Mikä on parasta ja innostavinta työssäsi?

Parasta tässä työssä on vaihtelevat päivät, monipuoliset työtehtävät ja uuden oppiminen. Harvoin on kahta samanlaista päivää peräkkäin. Viikkoon voi mahtua niin assarointeja kuvauksissa, mallicastingiä, rekvisiitan hakemista, digimarkkinoinnin tekemistä ja blogien kirjoittamista. Rakastan projektiluontoista työtä, koska jokainen tuotanto/kuvaus on erilainen, vaikka niissä on myös paljon samaa. On tyydyttävää nähdä onnistunut lopputulos prosessin kaikkien eri vaiheiden ja haasteiden jälkeen. 

Yhdessä tekeminen on myös yksi työn antoisimmista puolista. Kaikkea ei voi eikä tarvitse tehdä yksin, ja on ihanaa, että työkavereilta voi aina kysyä apua ja neuvoja. Uuden oppiminen, kehittyminen ja laajempien kokonaisuuksien hahmottaminen on inspiroivaa. Aina, kun löytää ratkaisun esimerkiksi johonkin nettisivu ongelmaan, tulee niin ylpeä olo ja voittaja-fiilis. Vaikka haasteet aluksi tuntuu usein ihan toivottomilta, on siistiä nähdä, että kyllä sitä osaa ja pystyy. 

Mitä olet oppinut viimeisimpänä?

Digimarkkinoinnin opettelu on iso kokonaisuus, ja sen ymmärtäminen on haastavaa mutta myös kiinnostavaa. Opettelen jatkuvasti uusia juttuja: tietoa kertyy pikkuhiljaa ja sitä myötä myös taitoa erilaisten digimarkkinoinnin palveluiden ja ohjelmien soveltamisesta käytäntöön.

Mikä tekee työpäivästä onnistuneen?

Työpäivästä tekee onnistuneen, kun on saanut tehtyä niitä juttuja, joita oli ajatellutkin tehdä. On antoisaa vetää listasta yli tehty työ ja siirtyä sitten seuraavaan. Kehityspalavereissa, lounastaukojen aikana ja työn tiimellyksessä tulleiden uusien oivalluksien ja ideoiden saaminen on myös innostavaa. Kun päästään yhdessä edistämään jotain asiaa ja miettimään, miten sitä voisi kehittää, miten parantaa esimerkiksi verkkosivujen toimivuutta. Ja vaikka ratkaisua ei heti löytyisikään, yhteinen pohtiminen ja ideoiden heittely vievät kuitenkin eteenpäin. Muiden auttaminen ja töiden jakaminen tekevät työpäivästä mielekkään. (Saan myös erityistä tyydytystä toimiston kaappien ja varaston järjestelystä.)

Mikä toimii vastapainona työllesi? 

Tanssi on tärkeä osa elämääni ja se antaa minulle paljon voimia, iloa ja energiaa. Tykkään käydä tanssitunneilla studiolla, mutta illalla yksin kotona improilut ovat kyllä ihan parhaita. Rakastan luonnossa liikkumista ja varsinkin veden äärellä olemista. Luonto juurruttaa ja rauhoittaa aina, mutta erityisesti työviikon jälkeen. Yritänkin viikonloppuisin mennä luontopoluille tai kansallispuistoihin lataamaan akkuja. Arjessa kuuntelen myös erilaisia podcastejä, katson rikossarjoja (lemppari Hercule Poirot!), ratkon sudokuja ja piirrän. Korona-ajan uusin harrastus on pelata Sims 4 -tietokonepeliä :D.

Mikä saa sinut hymyilemään?

Hyvät uutiset, inspiroivien tanssivideoiden katselu, ihmisten hyväntahtoisuus ja välittäminen, kukat, koiranpennut ja naapurien tervehdykset. 

Kuvaile itseäsi kolmella adjektiivilla.

Avulias, järjestelmällinen ja positiivinen.

Keksiläiset kuvailevat Juliaa näin: 

- Juliasta huokuu sellainen elämänilo, mikä tarttuu
- Avulias
- Saa hommat hoitumaan ja vielä vähän enemmän
- Järjestelmällinen moniosaaja
- Välittävä ja empaattinen

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä, palaamme sinulle pikimmiten!

Keissit