Palvelut

Valokuvaus

Keksi palvelee poikkeusaikana

Juuri nyt on loistava hetki kuvata etätyökuvia, kuvia poikkeuksellisesta asiakaspalvelusta, tuotteista, henkilöstöstä ja yrityksen muuttuvasta toimintaympäristöstä. Järjestämme kuvauksia normaalisti, asiakkaiden tarpeet ja ajankohtaiset viranomaismääräykset huomioiden. Huolehdimme hygieniasta ja pidämme tarkasti huolta, että kaikki kuvauksiin osallistuvat tulevat vain terveenä paikalle. 

Ota yhteyttä

Please wait...

Kuvauksia pienestä suureen

Teemme monipuolisesti erilaisia kuvauksia: toteutamme tarkasti suunniteltuja brändikuvia, luomme kokonaisia kuvamaailmoja, rakennamme kerroksellisia mainoskuvia, dokumentoimme tapahtumia ja kuvaamme henkilöstöä.

Oikea tekijä oikeaan paikkaan

Koska asiakkaidemme tarpeet ovat erilaisia, on Keksissä monta kuvaajaa. Kaikki kuvaajamme ovat vahvoja ammattilaisia ja he ovat kukin erikoistuneet omalla tavallaan. Vaatii kuvaajalta hyvin erilaista osaamista kuvata vedenalaiskuvia, lasten muotia, huippujohtajia, rakennettua ympäristöä tai herkullisia ruokakuvia.

Asiakkaan ei tarvitse tietää kuka kuvaajista olisi sopivin, sillä meidän tehtävämme on huolehtia, että jokaiselle keikalle me tarjoamme juuri oikean tekijän.

Meiltä saa tarvittaessa kuvaajan nopealla varoituksella, jopa samalle päivälle. Keksin kuvaajia on Oulusta Kotkaan, Vaasasta Kuopioon ja pääkaupunkiseudulla useita. Matkaamme erittäin mielellämme asiakkaan tarpeen mukaan myös ympäri maailmaa. 

Lokaatio vai studio

Kuvaus voidaan tehdä joko asiakkaan tiloissa, erikseen valitussa kuvauslokaatiossa tai studiossa. Käytössämme on useita eri studioita, joihin rakennamme tarvittavan kuvaussetin. Toimistomme yhteydessä Helsingin Mannerheimintiellä on studio, jossa voidaan helposti kuvata esim. henkilökuvia.  

Hyvä briiffi

Hyvä briiffi kertoo mitä, missä, milloin, miksi ja miten. Me autamme mielellämme tarpeen selkiyttämisessä ja briiffin tekemisessä. Pieni ennakkotyö, tarkoituksenmukainen suunnitelma ja kuvaajan perehtyminen luovat edellytykset onnistuneelle kuvaukselle. 

Valokuvaajamme ovat kuvaustilanteiden mestareita ja ennalta suunniteltujen aiheiden lisäksi he luovat kuvaustilanteissa usein jotain odottamatonta, josta asiakas iloisesti yllättyy.

 

Tutustu kuvaajiin
 

Kiinnostuitko?

Please wait...

Keissit