Keissit

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset

Partio sykähdyttää, rohkaisee, sivistää, naurattaa ja yllättää! Somekanaviin suunniteltu digimarkkinointikampanja ravistelee stereotypioita ja tuo partion monipuolisuuden esiin.

 


Keksi loi Pääkaupunkiseudun Partiolaisille digimarkkinointikampanjan, jonka tavoitteena oli lisätä pääkaupunkiseudulla asuvien lasten, nuorten ja aikuisten tietoisuutta partiotoiminnasta. Tuotimme kaikkiaan yhdeksän videota käytettäväksi eri somekanavissa.

Kampanjan suunnittelu lähti liikkeelle nopealla aikataululla ja videoiden ideat hiottiin tapaamisissa timanttisiksi. Yhteistyö sujui hyvin ja asiakas kiitti Keksiä tehokkuudesta ja mallikkaasta etenemisestä.

”Konseptin suunnittelu ja ideointi on ehdottomasti Keksin vahvuus. Keksi toimii erittäin ketterästi ja ratkaisi ongelman kuin ongelman rennolla otteella”, kertoo Pääkaupunkiseudun Partiolaisten markkinointikoordinaattori Linnea Eerola.

Sisältösuunnittelusta etenimme kuvausjärjestelyihin, jotka tehtiin sujuvasti yhteistyössä partiolaisten kanssa. Nopealla aikataululla haalittiin kasaan tarvittavat rekvisiitat purjeveneestä trangiaan, kuvauslokaatiot apilaniitystä partiokoloon.

Kampanjan videot kuvattiin kolmen päivän aikana useassa eri lokaatiossa. Kuvauspäivät olivat kokonaisuudessaan todella hauskoja sekä Keksin työryhmälle, että kuvattaville partiolaisille. Hyvä fiilis jatkui läpi kuvauksien ja se näkyy lopputuloksesta. ”Keksin työryhmä otti hienosti videoilla esiintyvät partiolaiset huomioon, ja keksiläisten kanssa oli helppo tehdä yhteistyötä”, kertoo Linnea.

Lopputulos vastaa asiakkaan tarvetta, ja videoiden kautta onnistuimme tuomaan uudenlaisen näkökulman partioon. Myös Toni Juntunen, Pääkaupunkiseudun Partiolaisten markkinointiryhmän puheenjohtaja, kehuu Keksiä: ”Ammattimainen ja ystävällinen. Keksissä on pilke silmäkulmassa toimivat tekijät, jotka työskentelevät taitavasti sekä ihmisten että resurssien kanssa”.

Videoiden levitys Instagramiin, Facebookiin ja Youtubeen suunniteltiin ja toteutettiin yhteistyössä Sometaikureiden kanssa.
 

 

Yhteydenottopyyntö

Keissin tiimi

Asiakasvastaava

Jenni-Justiina Niemi

Tuottaja

Jesse Pohjonen

Kuvaaja

Anton Baer