Keissit

Naisjärjestöjen keskusliitto

Keksi on toteuttanut Naisjärjestöjen Keskusliitolle ja Tasa-arvoasiain neuvottelukunnalle 100 tasa-arvotekoa -hankkeen videon. Koskettava video kertoo tasa-arvotyön merkityksestä satavuotiaassa Suomessa.

Essee, teaser

Essee, täysversio

 

Videon ensiesitys oli 100 tasa-arvotekoa -juhlassa 10.11.2017. Naisjärjestöjen Keskusliiton pääsihteeri Terhi Heinilä kertoo juhlavierailta tulleen erinomaista palautetta: ”Sidosryhmämme pitävät videosta kovasti. Video on vahvasti tämän ajan tapa kertoa asioista ja uskomme, että valitsemalla nuoret kertomaan tasa-arvosta saamme herätettyä uusia ihmisiä toimimaan tasa-arvoisemman Suomen eteen”.

Video on koettu erittäin vaikuttavaksi ja sitä voidaan hyödyntää Heinilän mukaan viestinnässä monipuolisesti: ”Tarjoamme videota opetuskäyttöön järjestöille ja esitämme sitä erilaisissa tapahtumissa”. Työskentely Keksin osaavan tiimin kanssa oli asiakkaalle hieno kokemus. Terhi Heinilä kehuu Keksiä erityisesti kyvystä toteuttaa projekti nopeassa aikataulussa: ”Videon toteutus oli meille iso ponnistus ja sen toteutuminen oli mahdollista hyvän yhteistyön ja ammattitaitoisen työryhmän ansiosta”.

Keksille videon tuotanto oli mieluisa tärkeän sanoman vuoksi. ”Oli hienoa päästä tekemään tätä projektia Naisjärjestöjen Keskusliitolle ja olla omalta osaltamme tukemassa tasa-arvotyötä. Upeat nuoret avustajat ja koko työryhmä olivat innolla mukana ja kuvauksissa oli ihana tunnelma”, tiivistää videotuotannosta vastannut Keksin luova johtaja Natalia Baer.

Videolla esiintyy 21 nuorta avustajaa ja opettaja pääkaupunkiseudulta sekä pääosissa Velma Tiusanen ja Bruno Baer.

 

 

Keissin lähde: Terhi Heinilä, pääsihteeri, Naisjärjestöjen Keskusliitto

 

Yhteydenottopyyntö

Keissin tiimi

Asiakasvastaava

Natalia Baer

Ohjaaja

Anton Baer

Harjoittelija

Julia Paajanen

Tuottaja

Annika Rousu

Valokuvaaja

Pietari Purovaara

Videotyöryhmässä lisäksi

Jesse Pohjonen, käsikirjoittaja
Aino Niemi, apulaisohjaaja
Ari Virem, kuvaaja
Nestori Majoinen, 1. kamera-assistentti
Amelia Pepin, 2. kamera-assistentti
Arttu Korpela, valaisija
Janne Laiho, valaistusassistentti
Juhana Vihervaara, äänittäjä
Saara Anttila, maskeeraaja
Viktor Gullichsen, äänisuunnittelija
Antti Heiskala, säveltäjä
Alli Ikonen, tuotantoassistentti