Palvelut

Valokuvaus

 

Kuvauksia pienestä suureen

Teemme monipuolisesti erilaisia kuvauksia: toteutamme tarkasti suunniteltuja brändikuvia, luomme kokonaisia kuvamaailmoja, rakennamme kerroksellisia mainoskuvia, dokumentoimme tapahtumia ja kuvaamme henkilöstöä.

 

Valokuvaaja valitaan asiakkaan tarpeen mukaan

Koska asiakkaidemme kuvaustarpeet ovat erilaisia, on Keksissä monenlaisia kuvaajia. Kaikki kuvaajamme ovat kokeneita ammattilaisia, ja he ovat kukin erikoistuneet omalla tavallaan. Vaatii kuvaajalta hyvin erilaista osaamista kuvata vedenalaiskuvia, lasten muotia, huippujohtajia, rakennettua ympäristöä tai herkullisia ruokakuvia.

Asiakkaan ei tarvitse tietää, kuka kuvaajista olisi sopivin, sillä meidän tehtävämme on huolehtia, että jokaiselle keikalle me tarjoamme juuri oikean tekijän. Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille sopivin kuvaaja!

 

Kuvaajia ympäri Suomen

Meiltä saa tarvittaessa kuvaajan nopealla varoituksella, jopa samalle päivälle. Keksin kuvaajia on pääkaupunkiseudun lisäksi Oulusta Kotkaan ja Turusta Kuopioon. Matkaamme asiakkaan tarpeen mukaan vaikka maapallon toiselle laidalle.

 

Kuvaus lokaatiossa vai studiossa?

Valokuvaus voidaan tehdä joko asiakkaan tiloissa, erikseen valitussa kuvauslokaatiossa tai studiossa. Käytössämme on useita eri studioita, joihin rakennamme tarvittavan kuvaussetin. Toimistomme yhteydessä Helsingin Mannerheimintiellä on studio, jossa voimme helposti kuvata esimerkiksi henkilökuvia. Usein kuvauksia tehdään asiakkaan omissa tiloissa. Siinä tapauksessa käymme etukäteen katsomassa kuvauspaikan, jotta kuvauspäivä sujuu mutkattomasti, eikä se aiheuta haittaa muulle työskentelylle.  

 

Mitä tarvitsette? Millaisia kuvia?

Hyvä briiffi kertoo, mitä on tarkoitus kuvata, missä ja milloin. Erityisen tärkeä meidän on ymmärtää, miksi kuvaukset tehdään. Me autamme mielellämme tarpeen selkiyttämisessä ja briiffin muotoilussa. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, mikä vastaa tarpeeseenne parhaiten.

Ennakkotyöt, tarkoituksenmukainen kuvaussuunnitelma ja kuvaajan perehtyminen asiakkaaseen luovat edellytykset onnistuneelle kuvaukselle. 

Valokuvaajamme ovat kuvaustilanteiden mestareita, ja ennalta suunniteltujen aiheiden lisäksi he luovat kuvaustilanteissa usein jotain odottamatonta ekstraa, josta asiakas iloisesti yllättyy.

 

 

Tutustu kuvaajiin

 

 

Pyydä tarjous

Please wait...

Keissit