Keissit

Tulorekisteri

Keksi loi reaaliajassa tietoa tarjoavalle tulorekisterille sesongeittain vaihtuvan sykähdyttävän kuva- ja videomaailman Suomen luonnosta neljänä vuodenaikana.

Tulorekisteri brändikuvat - Keksi Agency - sininen iltahämärä ja railo jäässä.

 

Talvikuvia voi ottaa huhtikuussakin, kun laittaa Keksin oululaiskuvaajan asialle. Keksi loi tulorekisterille kuvamaailman, jossa tulorekisterin sininen korostuu Suomen luonnossa neljänä vuodenaikana.

Reaaliaikainen tieto on tulorekisterin palvelujen perusta. Ajantasainen sähköinen tietokanta yksinkertaistaa työnantajien ilmoittamisvelvollisuuksia, tarjoaa viranomaisille reaaliaikaista tulotietoa päätöksenteon pohjaksi ja tukee myös harmaan talouden torjuntaa. Keksin tulorekisterille toteuttama kuvamaailma heijastaa reaaliaikaisuutta tuomalla verkkosivuille vuodenaikojen mukaan päivittyvää teemaltaan virtaavaa visuaalisuutta.

 

 

Tulorekisteri brändikuvat - Keksi Agency

 

"Keksi teki hyviä ehdotuksia, joita emme itse välttämättä osanneet huomioida."

Tulorekisterin viestintäpäällikkö Marjo Björk kiteyttää yhteistyön Keksin kanssa kolmeen sanaan: sujuvaa, ammattitaitoista ja luotettavaa.

”Yhteydenpito Keksin kanssa oli mutkatonta ja helppoa. Keksiläiset kuuntelivat meitä ja kuulivat toiveemme. Keksi teki myös hyviä ehdotuksia, joita emme itse välttämättä osanneet huomioida”, Marjo kertoo.

”Kuvien ideointi-, suunnittelu- ja kommentointiprosessi etenivät suunnitellusti ja kaikki aikataulut pitivät. Koimme vahvasti, että voimme luottaa Keksiin kaikissa projektin vaiheissa. Luottamus rakentui siitä, että teimme yhdessä tarkat sopimukset ja suunnitelmat ja niissä pysyttiin”, Marjo painottaa.


 

Tulorekisteri brändikuvat - Keksi Agency - silta

 

"Ajoin ympäri ämpäri Pohjois-Pohjanmaata ja kävin Lapin puolellakin."

Tulorekisterin kuvamaailmassa korostettiin luonnossa vallitsevaa säännönmukaisuutta ja luonnon luotettavaa eteenpäin menemistä. Valituista, yhdessä sovituista aiheista kuvattiin myös videot, joissa kuvattava aihe herää hetkeksi eloon. Videoissa korostettiin virtaa, liikettä ja etenemistä kaikkina vuodenaikoina.

Keksin oululaiskuvaaja Mikko Törmänen kuvasi tulorekisterille talven huhtikuussa.

”Tulorekisterin kuvamaailmaa oli hauska toteuttaa. Sain uppoutua omaan taiteelliseen sielunmaisemaani ja keskittyä visuaalisuuteen”, Mikko kertoo.

”Talvea sai huhtikuun puolella hiukan hakea täällä pohjoisessakin. Ajoin ympäri ämpäri Pohjois-Pohjanmaata ja kävin Lapin puolella löytääkseni lumista tunturimaisemaa. Kotikaupungissakin onnisti: Oulunsalon lauttarannassa sain auringon laskiessa jäätyneen meren taakse hienoja otoksia jäästä ja jäärailoista”, Mikko kuvailee.

”Kävin Kuusamossa Karhunkierroksen ja Pudasjärvellä Syötteen maisemissa kuvaamassa dronella suota. Riittävän korkealta kuvatessa suosaarekkeiden muodot tulivat upeasti esiin hiukan sulaneen lumen lomasta, se toi rytmiä kuviin”, Mikko muistelee.


 

Tulorekisteri brändikuvat - Keksi Agency

 

"Aamuvarhaisella ja illan hämärtyessä kuviin löytyi sopivaa tulorekisterin sinistä."

Muita vuodenaikoja kuvannut Tuomas Uusheimo etsi luonnosta tulorekisterin sinistä niin Suomenlinnan maisemista kuin Nuuksiostakin.

”Kuvasin kesällä ja syksyllä: metsäluontoa, viljapeltoja, järvenselkää ja koskimaisemia. Aamuvarhaisella ja illan hämärtyessä kuviin löytyi sopivaa tulorekisterin sinistä, muutenhan sinistä ei juuri luonnossa esiinny paitsi vesielementeissä”, Tuomas pohtii.

”Kesäkuvauksissa sään pystyi ennakoimaan helpommin, mutta syksyllä kuvia oli otettava ripotellen useampana eri rupeamana, koska valon ja hämärän hetket olivat nopeita. Etsin oikeaa kuvaushetkeä ja ajankohtaa valon suhteen, jotta kuviin saatiin tulorekisterin toivomaa kiinnostavaa kulmaa luonnon eri elementteihin”, Tuomas lisää.


 

Tulorekisteri brändikuvat - Keksi Agency - joki ja metsä

 

”Runsaasti laadukkaita, ammattimaisia, monipuolisia kuvia ja videoita. Juuri sellaisia kuin toivoimme.”

​​​​​​Marjo Björk kertoo Keksin tuottaneen tulorekisterille juuri sitä, mitä haettiin: klassisia, aikaa kestäviä kuvia ja videoita Suomen luonnosta, joissa on ideaa – ei vain kaunista maisemaa: ”Olemme todella tyytyväisiä Keksin meille luomaan kuvamaailmaan. Saimme runsaasti laadukkaita, ammattimaisia ja monipuolisia kuvia ja videoita. Juuri sellaisia kuin toivoimme.”


 

Tulorekisteri brändikuvat - Keksi Agency
Yhteydenottopyyntö

Keissin tiimi

Asiakasvastaava

Lotta Vaija

Tuottaja

Karoliina Ek

Kuvaaja

Tuomas Uusheimo