Keissit

Kämp Collection Hotels

Keksi toteutti Kämp Collection Hotelleille mainoskuvat, jotka henkivät hotellien ainutlaatuista tunnelmaa ja elämyksellisyyttä. Tarkasti aikataulutettu ja hyvin suunniteltu kuvauspäivä mahdollisti valokuvaajallemme Antti Karppiselle vapaat kädet toteuttaa kuvat omalla tekniikallaan ja tyylillään.

Kämp collection hotels brändikuva


Asiakkaan tavoitteena oli toteuttaa mainoskuvia, jotka viestivät Kämp Collection Hotellien ainutlaatuisesta elämyksellisyydestä. Kampanjaa kuvaamaan valikoitui valokuvaajamme Antti Karppinen, jonka tyyli sopi tarpeeseen erittäin hyvin. “Asiakas ja teemat olivat mielenkiintoisia, ja tiesin, että näistä kuvista pystytään toteuttamaan pysäyttävää mainontaa”, hehkuttaa Antti.

Kuvaukset järjestettiin todella nopealla aikataululla ja toteutettiin yhden päivän aikana kolmessa eri hotellissa: Hotel Fabianissa, Klaus K Hotelissa sekä GLO Hotel Kluuvissa. Vaikka kuvauspäivä oli pitkä, pidimme huolen, että fiilis oli silti korkealla.

“Keksin tiimi hoiti kuvaukset kaikin puolin todella ammattimaisesti. Jopa hämmästyksekseni aikataulut pitivät prikulleen. Kuvauspäivänä ei tullut yllätyksiä, sillä Keksin tiimi oli suunnitellut kaiken niin hyvin etukäteen ja ottanut jokaisen yksityiskohdan huomioon. Kun pitkän kuvauspäivän aikana väsy meinasi iskeä, Keksiläiset laittoivat pöytään energiapatukat ja hedelmät”, kiittelee Kämp Collection Hotellien markkinointipäällikkö Heta Kärki.

Myös Antista kuvaukset sujuivat upeasti: “Kuvaajan kannalta on tärkeää, että asiat on hoidossa ja aikataulutettu toimimaan varsinkin kun oma kuvaustyylini tarvitsee enemmän aikaa toteuttaa kuva haluamallani tavalla ja tekniikalla.”

Asiakkaan mielestä yhteistyö Keksin kanssa oli helppoa ja mainoskuvat vastasivat tarpeeseen erittäin hyvin. "Kuvista tuli upeita, taideteoksia! Keksi ja valokuvaaja Antti Karppinen onnistuivat vangitsemaan kuviin rennon satumaisen tunnelman. Saamme harvoin ihmisiltä palautetta kuvistamme. Näistä kuvista olemme saaneet paljon kehuja”, kertoo Heta Kärki.

Valokuvaajamme Antti on iloinen, että sai olla osa kampanjan toteutusta. Hänestä kuvat onnistuivat todella hyvin: “Sain itse toteutettua juuri sellaiset valaisut ja fiilikset kuin olin ajatellut. Viimeistelyt  jälkikäsittelyssä herättivät kuvat eloon.”

Tutustu Antin portfolioon. 
 

 

Kämp collection hotels brändikuva Kämp collection hotels brändikuva Kämp collection hotels brändikuva Kämp collection hotels brändikuva Kämp collection hotels brändikuva Kämp collection hotels brändikuva
Yhteydenottopyyntö

Keissin tiimi

Asiakasvastaava

Natalia Baer

Valokuvaaja

Antti Karppinen

Tuottaja

Kata Niemi

Tuottaja

Karoliina Ek

Stylisti

Helena Taylor

Meikkaaja

Anne Flink