Tekijät

Tuottaja Kata Niemi

Kata Niemi

Tuottaja / Vanhempainvapaalla

 

Mistä olet erityisesti saanut kehuja tai kiitosta työssäsi?

Olen tsäpäkkä, enkä jää sormi suussa ihmettelemään juurikaan mitään. Pidän kiinni siitä mitä on sovittu, olen looginen, mutta samaan aikaan omaan hyvän mielikuvituksen. On ehkä kulunutta sanoa, että pidän useita lankoja käsissä samaan aikaan, mutta sanon, että pidän montaa palloa ilmassa samaan aikaan - jos se ei olisi niin kulunut :D. 

Mitkä ovat vahvuutesi työssäsi?

Toimin hyvin nopeatempoisessa, vaihtelevassa työympäristössä. Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, osaan tarvittaessa olla lempeä ja joskus hyvinkin topakka - riippuu tilanteesta. Osaan myös ottaa huomioon monia yksityiskohtia, vaikka työstäisinkin isompaa kokonaisuutta. Minulla on myös hyvät hoksottimet ja saan nopeasti kiinni siitä mitä haetaan. 


Mikä on erikoisosaamistasi?

Isot tuotannot, joissa suunitellaan moniulotteisia kokonaisuuksia, liikutellaan monia ihmisiä, autoja, eläimiä, työryhmäläisiä jne.. Siinä niitä palloja äkkiä kertyykin säkillinen sinne ilmaan heitettäväksi. 

Mikä on parasta ja innostavinta työssäsi?

Huiput työkaverit ja me-henki! Meillä kaikilla on sama draivi ja yhteen hiileen puhaltamisen taito. Kaikki olemme myös kunnianhimoisia tekemään erittäin hyvin se mitä tehdään - mutta samalla osataan vähän vitsailla ja tehdä työtä hyvässä hengessä.

Mitä olet oppinut viimeisimpänä?

Että on hyvin tärkeää oppia tunnistamaan tai hahmottamaan, miten jokainen ihminen työskentelee ja mikä on kunkin ajatusprosessi: oli sitten kyseessä tuottaja kollega, kuvaaja tai asiakas. Mikäli oppii haistamaan, miten toinen käsittää ja sisäistää asioita, on yhteistyö vaivatonta ja päästään parhaimpaan lopputulokseen niin, että jokainen käyttää omia vahvuuksiaan. On myös tärkeää kuunnella.

Mikä tekee työpäivästä onnistuneen?

Saadaan purkkiin kaikki se mitä haluttiinkin ja lisäksi matkalta tulee mukaan vielä niitä helmiä. Kuvauksissa on hyvä fiilis kaikilla ja tyytyväisenä päivän päätteeksi pakkaa laukkuja taas seuraavaa päivää varten. Pätee myös toimistopäivään. 

Mikä toimii vastapainona työllesi? 

Ulkoilu sekä ajat, jolloin en tee yhtään mitään. Pidän työssäni hektisyydestä ja itseni haastamisesta, mutta tarvitsen kuukauteeni myös sen toisen ääripään: vaellan metsässä ihan omine ajatuksineni ja ainut keskustelukumppani on laitumien lehmät ja ohi vipeltävät oravat. Urheilen myös paljon ja se pitää minut skarppina. 


Mikä saa sinut hymyilemään?

Pokerinaamalla esitetyt vitsit. Ja onnistumiset. Saatan katsoa ison keikan esikatselukuvia iso hymy naamalla ja hihkua ääneen. Välillä myös hetkeen pysähtyminen ja sen tajuaminen, että miten hienoja arkisiakin asioita voi elämässä olla. Kun niihin hetken keskittyy, se usein tuo hymyn kasvoille. 


Kuvaile itseäsi kolmella adjektiivilla.

Aikaansaava, iloinen, tunnollinen :D

Keksiläiset kuvailevat Kataa näin: 

- Järjetön tehopakkaus
- Katan kanssa mahdottomasta saadaan mahdollista
- Loistava huumorintaju
- Kunnianhimoinen
- Superluotettava

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä, palaamme sinulle pikimmiten!

Keissit