Keissit

TILT Biotherapeutics

Korkeatasoiset, asiakkaan osaamisesta kertovat kuvat ovat piste i:n päällä suomalaisen lääkekehitysyrityksen verkkosivu-uudistuksessa.

TILT biotherapeutics brändikuva


Suomalainen lääkekehitysyhtiö TILT Biotherapeutics uudisti verkkosivunsa kesän ja syksyn 2020 aikana. TILT Biotherapeutics tarvitsi uudistuksensa tueksi sekä henkilökuvia että kuvituskuvia. Me Keksillä astuimme kuvien osalta remmiin heti uudistuksen alkuvaiheessa, ja työt aloitettiin napakalla suunnittelulla.

 

Minuuttiaikataulu vakuutti ja budjetti piti

TILT Biotherapeuticsin Chief Business Officer Aino Kalervo kuvailee yhteistyötä näin:

”Lähdimme terävöittämään viestiämme verkkosivu-uudistuksen ja uuden kuvamateriaalin kautta. Kuvilla oli merkittävä osa uudistuksessa. Alusta asti oli aivan oleellisen tärkeää, että saatoimme luottaa Keksin projektinhallintaan. Meidän resurssimme ovat paremmassa käytössä muualla, joten halusimme toivomamme kuvamateriaalin avaimet käteen -periaatteella.

Suunnittelutyö tehtiin luonnollisesti yhdessä. Meillä oli selkeä näkemys siitä, minkälaisia kuvia tarvitsimme, mutta Keksi antoi prosessiin oman panoksensa erinomaisilla ehdotuksilla. Emme olisi ymmärtäneet hioa jokaista yksityiskohtaa, kuten he kuvien ammattilaisina osasivat. Minuuttiaikataulu vakuutti, ja budjetti piti.

Oman henkilökunnan lisäksi käytimme kuvauksissa Keksin tavismalleja. Meidän ei ole mahdollista kuvata oikeissa potilastilanteissa, emmekä myöskään halunneet käyttää kuvapankkikuvia. Mallipalvelu oli yhtä ammattitaitoisesti ohjattua ja sujuvaa kuin projektin muutkin osiot. Myös TILT Biotherapeuticsin hallitus asettui kuvattavaksi.

Lopputuloksena meillä on yrityksemme näköiset kuvat, jotka avautuvat hienosti eri tavoilla riippuen siitä, kuinka hyvin katsoja alaamme tuntee. Kilpaillulla bio tech -kentällä on syytä erottua edukseen. Käytämme uutta kuvamateriaalia verkkosivujen lisäksi esityksissämme, muissa markkinoinnin ja viestinnän materiaaleissa, medioissa ja rahoitushaussa. Kilpailu rahoituksesta ja yhteistyökumppaneista on kovaa biotech-alalla, joten myös kuvat auttavat yritystä erottautumaan edukseen.

 

TILT biotherapeutics brändikuva TILT biotherapeutics brändikuva
TILT biotherapeutics brändikuva TILT biotherapeutics brändikuva

Asiakkaan lähtökohdista, todelliseen tarpeeseen

Kuten aina, panostimme Keksillä tässäkin keississä ensin huolelliseen suunnittelutyöhön ja asiakkaan kuuntelemiseen. Osaamme kysyä asiakkailtamme juuri ne oikeat kysymykset, joista syntyy antoisaa vuoropuhelua ja lopulta oivalluksia. Siitä on hyvä jatkaa kuvatuotantoon.

Teemme työmme aina asiakkaan lähtökohdista. Ei liukuhihnameininkiä, vaan olemassa olevaan tarpeeseen. Arvostamme asiakkaitamme, heidän aikataulujaan ja heidän budjettiaan. Olimme ja olemme aidosti kiinnostuneita. Meidän tavoitteemme oli TILT:in kohdalla vahvistaa heidän viestiään kuvin sekä tehdä heidän merkittävä osaamisena näkyväksi. Siinä onnistuimme!

TILT biotherapeutics henkilökuva
TILT biotherapeutics henkilökuva
TILT biotherapeutics henkilökuva

Asiakas, älä himmaile kuvien kanssa

Onnistuakseen tehtävässään uudet verkkosivut vaativat yleensä aina uudet kuvat.

”Kuvilla on verkkosivu-uudistuksessakin valtavan suuri merkitys. Nyt kun uudet sivut ovat käytössä, kuvien merkitys vain korostuu. Teknisesti toimivan sivuston ja informatiivisten tekstien teho jäisi puolitiehen ilman kuvien tukea viestinnässä. Kun yritys koostuu huippuosaajista maailmaa mullistavalla alalla, on jokaisella yksityiskohdalla merkitystä”, sanoo Keksin vastaava tuottaja Kata Niemi.
 

TILT biotherapeutics henkilökuva

Tutustu suomalaisen kasvuyrityksen, kliinisen vaiheen lääkekehitysyhtiön TILT Biotherapeuticsin menestystarinaan täällä.

Yhteydenottopyyntö

Keissin tiimi

Asiakasvastaava

Lotta Vaija

Tuottaja

Kata Niemi

Valokuvaaja

Mika Pakarinen

Valokuvaaja

Katri Lehtola

Assistentti

Julia Paajanen

Assistentti

Jesse Pohjonen

Meikkaaja

Tiina Willman

Meikkaaja

Pia Seikkula