Keissit

Ennenkokemattomia elämyksiä

Tampereelle avatun Lapland Hotels Arenan markkinointikampanjassa herkutellaan sammalpeitteisen pöydän äärellä ja loikataan bisnesmiitingistä bilettämään.

Lapland Hotels Arena mainoskuva. Kaksi miestä kattoterassilla pelaamassa jääkiekkoa.

 

Digipinnoille ja printtiin levittäytyneen mainoskampanjan konseptisuunnittelusta vastasi mainostoimisto Villivisio. Keksin ja Villivision yhteistyötä on kokeiltu aiemminkin, ja hyvien kokemusten myötä asiakkuusjohtaja Henna Kärkkäinen pyysi kuvatuotantoon Keksiltä apua.

 

Henna, miksi juuri Keksi?

”Keksillä on kattavat palvelut ja myös kyseiseen kokonaisuuteen kattavin palvelutarjonta. Saimme kuvien rakennuksen avaimet käteen -periaatteella aina kuvauksen suunnittelusta alkaen. Keksin työn laatuun voi luottaa.”

Briiffin kuultuamme meille oli Keksissä päivänselvää, että oikea tekijä tähän toimeksiantoon on Antti Karppinen. Valokuvaaja-kuvankäsittelijävelho Antin käsissä kuviin saataisiin juuri oikeanlaista magiaa. 

”Antti on ihan huikea ammattilainen – hän sopi tarpeeseemme juuri eikä melkein. Heti ensimmäisistä kuvaluonnoksista lähtien näki, että nyt ei tarvitse jännittää pätkääkään, millainen lopputulos tulee olemaan. Ei harjoteltu, vaan Antti tiesi mitä teki. Lopputulos oli juuri sellainen kuin olimme suunnitelleet, emmekä joutuneet tinkimään toteutuksesta”, Henna sanoo. 

 

Lapland Hotels Arena mainoskuva. Nainen laulaa hotellihuoneessa ja mies kuuntelee. Kaksi henkilöä istuu taustalla pöydän ääressä.
Lapland Hotels Arena mainoskuva. Tarjoilija tarjoilee ruokaa naiselle ja miehelle.
Yhteydenottopyyntö

Keissin tiimi

Asiakasvastaava

Jenni-Justiina Niemi

Valokuvaaja

Antti Karppinen

Tuottaja ja stylisti

Pia Hollo

Stylisti ja rekvisiitta

Helena Taylor

Meikki ja hiukset

Tiina Willman

Assistentti

Jesse Pohjonen

Assistentti

Aada Lind