Keissit

Finrail

Henkilökuvauksessa tärkeää on kuvaustilanteen rento fiilis.
Tuoretta otetta ryhmäkuvaan saadaan mielenkiintoisella miljöövalinnalla sekä kuvattavien hyvällä yhteishengellä. 

Keksin palvelut

KuvatuotantoValokuvaus
Finrail henkilökuva


Finrailin johtoryhmän kuvien tavoite oli omannäköinen, mielenkiintoinen ja tyylikäs lopputulos. Kuvaukset oli tärkeää saada sovitettua joustavasti seitsenhenkisen johtoryhmän kalentereihin lyhyellä varoitusajalla. Keksin tarjoama kokonaisvaltainen, räätälöity palvelu vastasi tarpeisiin täydellisesti.


 

”Asiakasta kuunneltiin, ja Keksin tiimi antoi uusia ideoita.”

 

Johtoryhmän kuvan haluttiin kuvastavan Finrailin asiallista, mutta rentoa työskentelytapaa. Suunnittelupalaverissa pohdittiin yhdessä, miten perinteisen ryhmäkuvan voisi maustaa Finrailin näköiseksi. Kuvaan saatiin moderni ote tuomalla studioympäristö rohkeasti esiin kuvassa ja käyttämällä rekvisiittana design-huonekaluja. Pelkistetty kuvausrekvisiitta keskittää fokuksen kuvattaviin, antaen kuitenkin mukavan lisämausteen kuvalle. 

 

”Moderni ja tehokas valtionyhtiö näkyy myös kuvissa.”

 

Finrail henkilökuva
Finrail henkilökuva

Jotta kuvauset saatiin vietyä läpi mahdollisimman tehokkaasti ja kiireisten kuvattavien aikatauluja kuormittamatta, kuvaukset päätettiin istuttaa johtoryhmän kokouksen lomaan. Keksi hoiti kaikki kuvausjärjestelyt, ja kuvauspaikaksi valittiin studio, joka toimi samalla kokoustilana.

 

”Toimiva ja korkealaatuinen kokonaispaketti.
 Se, että kaikki toimi sujuvasti, helpottaa todella paljon asiakkaan työtä!”

 

Keksin kokemuksen mukaan kuvan rento fiilis lähtee kuvaustilanteen leppoisasta tunnelmasta, jonka mahdollistaa huolellinen etukäteissuunnittelu. Keksin tiimi antoi kuvattaville etukäteen suuntaviivat pukeutumisen ja tyylin suhteen, jotta jokainen pystyi valmistautumaan kuvaukseen hyvin, ja kuviin saatiin yhtenäinen linja. Kuvattavat maskeerattiin johtoryhmän kokouksen lomassa. Johtoryhmästä kuvattiin samassa tilanteessa kuvia eri tarpeisiin: ryhmäkuvan lisäksi jokaisesta otettiin henkilökuvat. Usein toimitusjohtajasta tarvitaan kuvia moniin eri käyttötarkoituksiin, ja Finrailin toimitusjohtajasta otettiinkin kuvia eri taustoilla: niin yksivärisellä taustalla kuin miljöössäkin.

 

Finrail henkilökuva
Finrail henkilökuva

Kun kuva on mietitty valmiiksi, kuvaaja voi keskittyä olennaiseen - kuvattavan persoonan esiin tuomiseen ja kuvaamiseen. Valokuvaaja Teemu Kuusimurto loi varmalla otteellaan kuvaustilanteesta kuvattavien kannalta helpon, miellyttävän ja rennon. 

 

”Huippuammattilaisia kaikilla osa-alueilla.”

 

Kokemus oli asiakkaalle erittäin positiivinen. Finraililla oltiin erittäin tyytyväisiä hyvin hoidettuun projektiin ja sujuvaan yhteistyöhön. Keksi hoiti kaikki kuvaukseen liittyvät järjestelyt ja yhteydenpito oli mutkatonta, joustavaa ja nopeaa.

 

”Keksin kuvapankki on helppo ja yksinkertainen käyttää:
lataaminen, kommentointi ja tilaaminen on helppoa.
Kuvat saimme käyttöömme nopeasti.”

 

 

Keissin lähde: Johanna Majamäki, Finrail

Yhteydenottopyyntö

Keissin tiimi

Asiakasvastaava

Jenni-Justiina Niemi

Valokuvaaja

Teemu Kuusimurto

Tuottaja ja meikkaaja

Kata Niemi

Assistentti

Anton Baer