TAVISMALLIT

Mallit kuvauksiin helposti

Keksi tarjoaa kuvauksiin malliksi ihan tavallisia, monennäköisiä ihmisiä: eri ikäisiä ja kokoisia, miehiä ja naisia, lapsia ja lapsenmielisiä. Tavismallin tärkein ominaisuus on avoin ja ujostelematon asenne, jonka avulla kameran edessä esiintyminen on luontevaa. Asiakkaan briiffi määrittää, millaisia malleja kulloinkin haemme. Keksin tavismallipankissa on jo yli 4000 innokasta mallia, ja mikäli joukosta ei löydy juuri tarpeeseen sopivaa, haemme uusia malleja tarvittaessa vaikka ikäihmisten päivätansseista.

Keksin kuvauksista maksetaan aina mallille palkkio ja mallit ovat kuvauksen ajan vakuutettuja. Mallipalkkiot vaihtelevat kuvausten mukaan — kuvaukset kestävät muutamasta tunnista koko päivään. Keksi huolehtii myös työnantajamaksuista, joten asiakkaille mallien hankinta kuvaukseen on mutkatonta.

Tarvitsetko malleja kuvauksiin?

Please wait...


Haluatko Keksin tavismalliksi?

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta mallina olosta. Riittää, että olet innostunut tapaamaan uusia ihmisiä ja keräämään uusia kokemuksia. Jos olet avoin ja sosiaalinen — ja kameran edessä työskentely kiinnostaa sinua — ilmoittaudu nopeasti kasvavaan joukkoomme.

 

Ilmoittaudu malliksi