TAVISMALLIT

Mallit kuvauksiin helposti

 

Toteutamme kaikki Keksin tuotannot 15.12. alkaen niin, että jokaisella kuvauksiin osallistuvalla on joko kahden rokotteen rokotussuoja tai alle 72 tunnin sisällä saatu voimassa oleva negatiivinen testitulos. Alle 12-vuotiaat voivat osallistua kuvauksiin ilman testausta tai rokotteita, mutta ainostaan täysin terveinä.

 

 

 

Keksi tarjoaa kuvauksiin malliksi ihan tavallisia, monennäköisiä ihmisiä: eri ikäisiä ja kokoisia, miehiä, naisia ja muunsukupuolisia, lapsia ja lapsenmielisiä. Tavismallin tärkein ominaisuus on avoin ja ujostelematon asenne, jonka avulla kameran edessä esiintyminen on luontevaa. Asiakkaan briiffi määrittää, millaisia malleja kulloinkin haemme. Keksin tavismallipankissa on jo yli 4000 innokasta mallia, ja mikäli joukosta ei löydy juuri tarpeeseen sopivaa, haemme uusia malleja tarvittaessa vaikka ikäihmisten päivätansseista.

Keksin kuvauksista maksetaan aina mallille palkkio ja mallit ovat kuvauksen ajan vakuutettuja. Mallipalkkiot vaihtelevat kuvausten mukaan — kuvaukset kestävät muutamasta tunnista koko päivään. Keksi huolehtii myös työnantajamaksuista, joten asiakkaille mallien hankinta kuvaukseen on mutkatonta.