Keissit

Senaatti

Valoa, isoja pintoja sekä mielenkiintoisia rakennettuja ympäristöjä. Senaatti-kiinteistöjen kohteita kuvatessa on erittäin tärkeää, että kuvaaja on kiinnostunut arkkitehtuurista ja osaa löytää jokaisesta rakennuksesta sen erityispiirteet. 

Keksin palvelut

Valokuvaus

Keksi tekee yhteistyötä Senaatti-kiinteistöjen kanssa kuvaamalla kohteita ympäri Suomea. Mukaan mahtuu niin toimitiloja, kartanoita kuin upeita arvokiinteistöjäkin. Suurin osa rakennuksista kuvataan ulkoa ja sisältä, eri vuodenaikoina ja joskus myös eri vuorokauden aikoina. Kokonaisuus on mietitty asiakkaan kanssa niin tarkoituksenmukaiseksi ja toimivaksi, että kuvaaja pystyy tekemään Senaatin tilaamia kuvauksia hyvin itsenäisesti. Luonnonvalolla on ulkokuvissa erittäin suuri merkitys - kuvaajan täytyy olla valppaana kuvaamaan kohde heti, kun sääolosuhteet ovat otollisimmat. 

 

 


Senaatti-kiinteistöjä on valittu kuvaamaan arkkitehtitaustainen kuvaaja Tuomas Uusheimo. Valokuvaajan kyky käyttää vallitsevaa valoa, tuoda esille rakennusten erityispiirteet ja löytää jokaisesta rakennuksesta mielenkiintoisia yksityiskohtia on huikea.

Kiinnostavat, tunnelmalliset kuvat rakennuksista kertovat kohteesta paljon enemmän, kuin vain pelkkä julkisivukuva. Myös tavanomaisemmasta rakennuksesta saa oikeilla kulmilla ja tekniikalla upeita kuvia kun kuvaajalla on tarvittava erityisosaaminen ja kyky näyttää oleellinen!

 

”Yhteistyömme on mutkatonta, joustavaa ja helppoa. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Keksin joustavaan tapaan toimia.”

 

 

Keissin lähde: Kari Kervinen, Senaatti-kiinteistöt


 

Keissin tiimi

Valokuvaaja

Tuomas Uusheimo

Vastaavat keissit