Tekijät

AD Ossi Gustafson

Ossi Gustafsson

AD

 

Ossilla on pettämätön visuaalinen silmä. Hän on taitava yhdistelemään uusia ja olemassa olevia asioita oivaltaviksi visuaalisiksi kokonaisuuksiksi. Uuden projektin suunnitteluprosessiin sukeltaminen on Ossin mielestä aina yhtä kiehtovaa. Erityisen innostava on hetki, kun hän onnistuu luomaan jotain visuaalisesti uutta ja mielenkiintoista. 

Rauhalliseksi tyypiksi itseään kuvailevaa Ossia on kiinnostanut visuaalisuus ja funktionalisuus niin kauan kuin hän muistaa. Kun Ossi teki nuorena visualisointeja kaveri- ja harrastusporukoiden käyttöön, vahvistui ajatus siitä, että tätä hän halusi tehdä työkseen. Ala on vienyt miehen sydämen ja tarjonnut kaikkea ja enemmänkin, mitä nuori visualisti toivoi.

Pallopelit tasapainottavat Ossin keskittymistä vaativaa työtä. Pallopelit ovat Ossin mukaan pohjimmiltaan leikkiä. Kun leikkiin heittäytyy, unohtaa arjen normit ja estot. AD:n silmin pallon liikkeissä on selittämätöntä vetovoimaa. Ulkosyrjäsyötössä yhdistyy Ossin mukaan täydellisesti kauneus ja tekninen suoritus.

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä, palaamme sinulle pikimmiten!