Tekijät

Laura Koivunen-Niemi

Laura Koivunen-Niemi

Informaatiomuotoilija

 

Tarve tutkia mitä tahansa asioita on johtanut aikaansaavan ja määrätietoisen Lauran toteuttamaan Keksin datavisualisointipalveluita. Kaliforniassa graafista suunnittelua opiskellut Laura ehti työskennellä Amerikassa vuosia muun muassa julkisen sektorin yleisviestinnän parissa, kunnes oivalsi kutsumuksensa, paluumuutti Suomeen oppiakseen Aalto-yliopistossa informaatiomuotoilua ja löysi itsensä lopulta tekemästä juuri sitä, mitä on aina halunnut tehdä.

Laura pitää työssään mahdollisuudesta kokeilla ja oppia jatkuvasti uutta. Erityisen upeaa Laurasta on saavuttaa oivalluksia.

”Työmme pyörii aika pitkälti vieraiden asioiden sisäistämisen ympärillä, ja ne hetket, kun tuntee oikeasti oivaltavansa sen jonkun erittäin keskeisen konseptin – tai jopa jonkun asian, jota kukaan muu ei ehkä ole vielä huomannut – se on kultaa”, Laura sanoo.

Tiedekeskeisen perheen taiteellinen mustalammas ja amerikansuomalainen paluumuuttaja rakastaa kahvia ja David Sedarisin kirjoja. Harrrastuksista kestosuosikkeja ovat sienestys ja ruuanlaitto.

”Kokeilen ja harrastan mielelläni vähän kaikkea. Olen harrastanut aktiivisesti muun muassa maratonia, puutöitä, potkunyrkkeilyä, skeittausta, juurileipää, juuston- ja viinintekoa, kilpapyöräilyä, purjehdusta, keskiaikamarkkinoita, termoelektristen jääkaappien korjausta, valokuvausta ja vanhojen filmikameroiden korjausta. Teemana kun jotain teen, teen täysillä”, Laura toteaa.

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä, palaamme sinulle pikimmiten!