Keissit

Kiilto

Kiiltoa ja kekseliäisyyttä haastavissa olosuhteissa.

Kiilto brändikuva
Kiilto brändikuva

Keksi hoitaa kuvaukset missä tahansa, myös sellaisissa lokaatioissa, joissa toimiminen vaatii erityisosaamista esimerkiksi turvallisuuden tai hygienian suhteen. Meille on erityisen tärkeää huomioida lokaation asiakkaat ja henkilökunta, kun kuvaamme esimerkiksi normaalisti auki olevassa hotellissa. Moni paikka, joihin kuvaamaan pääseminen on tunnetusti hankalaa, on valloitettu!

Vaativissa olosuhteissa tehtävien kuvausten tuotantoon Kiilto käyttää mielellään Keksin apua.

"Asiakkaamme toimialan vaatimusten vuoksi onnistunut lopputulos edellyttää hyvän suunnittelun lisäksi kaikkien kuvatuotantoon osallistuvien vahvaa osaamista erityisolosuhteissa ja hyvää ennakkoperehtymistä tarpeisiin", painottaa Kiillon brändikuvia kuvannut valokuvaajamme Mikko Vähäniitty.


 

Kiilto brändikuva
Kiilto brändikuva
Kiilto brändikuva

Olemme kuvanneet Kiillolle mm. Turun telakalla, Helsingin mittavimmalla työmaalla Triplassa, sairaalan simulaatiokeskuksessa, toimistossa ja hotellissa. Tuottajat huomioivat suunnittelussa ympäristöjen tiukat erityisvaatimukset tarkasti.

"Kuviin ei haluta vaarallisen näköistä työskentelyä. Kaiken tulee olla aidonnäköistä ja noudattaa turvamääräyksiä. Kuvauksissa käytetyt Keksin tavismallit esittävät työntekijöitä, mutta oikea ammattilainen opasti ja kommentoi tekemisen autenttisuutta. Säädöksiä liikkumisesta, vaatetuksesta ja turvavarusteista noudatetaan aina tarkasti. Huomioimme aina, että kuvauspaikan normaalit toiminnot jatkuvat, emmekä aiheuta häiriötä. Välillä vaaditaan kekseliäisyyttä saada kaikki tarvittava toteutettua, mutta me saamme kiksejä hankalissa paikoissa onnistumisesta”, Keksin tuotantopäällikkö Kata Niemi kertoo.

 

Kiilto brändikuva
Kiilto brändikuva

Markkinointipäällikkö Arja Seppälän mielestä sairaalakuvaukseen valittu lokaatio oli Keksiltä nappilöytö: ”Kohde oli jopa parempi kuin osasimme ennakkoon odottaa. Ilman Keksiä emme olisi löytäneet kuvauksiin näin täydellistä sairaalalokaatiota. Se, että laitteistot ja välineet ovat aitoja, antaa uskottavuutta sille, mitä kuvissamme tavoittelemme: olemme sairaalahygienian asiantuntijoita ja tiedämme kuinka tärkeitä, herkkiä ja arvokkaita välineitä puhdistetaan ja desinfioidaan. Oli meidän onnemme, että Keksin tuottaja Karoliina tunsi sairaalamaailman hyvin. Hänellä oli tilanne koko ajan hyppysissä, ja hyvällä sykkeellä etenimme kuvasta toiseen. Kaikki meni paremmin kuin hyvin, ja nyt käytämme tyytyväisinä uusia Kiilto Pro -brändiuudistuksen mukaisia kuvia.”

Kiillon asiakkuudessa Keksin tuottajana on Karoliina Ek. Hän painottaa Keksin kokemuksen merkitystä tuotantojen onnistumisessa: ”Ymmärrämme hyvin asiakkaiden vaatimukset haastavissa paikoissa kuvaamisessa. Meillä on erityisosaamista ottaa vaatimukset huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Tiedämme myös, että yksityiskohdilla on näissä tuotannoissa suuri merkitys. Jos suojakypärän leukahihna ei ole kuvassa kiinni tai siivouspyyhettä ei käytetä oikein, ruutu on käyttökelvoton.”

 

Kiilto brändikuva Kiilto brändikuva
Kiilto brändikuva Kiilto brändikuva

Kiillon AD Matti Raatikainen kiittelee hotelikuvauksen ennakkosuunnittelua ja kuvauspäivän sujuvuutta: ”Suunnittelu on aina tärkeää, mutta kun kuvataan Crowne Plaza Helsingin hotellin kaltaisessa lokaatiossa, huolellisen pohjatyön tarve korostuu entisestään. Keksin etukäteiskartoituksessa luonnostelema kuvaussuunnitelma helpotti muun muassa yksittäisten kuvien hahmottamista ja antoi mahdollisuuden puuttua yksityiskohtiin. Kaikki tämä vaikutti kuvien lopulliseen laatuun.

Halusimme luonnollisesti, että asiakkaillemme aiheutuu kuvauksista mahdollisimman vähän vaivaa ja kokonaisuudesta jää hyvä fiilis. Huolella suunniteltu tuotanto eteni todella sujuvasti, ja päivästä jäi varmasti kaikille osapuolille hyvät muistot.”


 

Kiilto brändikuva
Kiilto brändikuva
Kiilto brändikuva
Yhteydenottopyyntö

Keissin tiimi

Asiakasvastaava

Natalia Baer

Tuottaja

Karoliina Ek

Tuottaja

Kata Niemi

Valokuvaaja

Mikko Vähäniitty

Assistentti

Jesse Pohjonen

Assistentti

Julia Paajanen

Meikkaaja

Tiina Willman

Meikkaaja

Anne Flink