Palvelut

Videokuvaus

 

Video tiivistää viestisi

Onnistunut video herättää tunteita, kertoo tarinan ja jää mieleen. Videot voivat olla napakoita ja oivaltavia tai luovia mielikuvien maalailijoita. Massasta erottuminen ja viestin kiteyttäminen voivat tuntua hankalilta, mutta onneksi me rakastamme haasteita. Mikään videotuotanto ei ole liian pieni tai liian suuri meille!

 

Hyvä suunnittelu takaa kustannustehokkaan tuotannon

Videon suunnittelu lähtee tarpeen määrittelystä. Mikä on videon tehtävä, millaiset tavoitteet sille asetetaan? Mikäli konsepti kaipaa hiomista ja viestinne käsikirjoittamista, me autamme.

Jokainen video on erilainen ja meidän tehtävämme on tarjota aina asiakkaamme tarpeisiin ja budjettiin parhaiten sopiva ratkaisu. Tuotantomme pysyvät aina aikataulussa ja sovitussa budjetissa.

 

Oikea tekijä oikeaan paikkaan

Keksin laajasta tekijäverkostosta löytyy oikea tekijä jokaiseen tehtävään, tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun ja hoidamme tuotannon tarvittaessa alusta loppuun, aina käsikirjoittamisesta castingiin ja kuvauslokaatioista värimäärittelyyn. Asiakkaanamme sinä voit ottaa rennosti.

 

Millaiselle videolle tarvetta?

Toteutamme videot kaikkiin asiakkaidemme tarpeisiin aina lyhyistä somevideoista ja videohaastatteluista brändivideoihin. Meidän kauttamme onnistuvat muun muassa:

Yritysvideo, brändivideo, mainosvideo, some-video, koulutusvideo, verkkokurssi, rekryvideo, referenssivideo, case-video, videohaastattelu, tapahtumataltiointi, how to -video, videotervehdys, selitysvideo, selitysanimaatio, 2D-animaatio, 3D-animaatio, videokirjasto.

 

Hangosta Honoluluun

Tarvittaessa meiltä saa videokuvauksen nopealla varoitusajalla ja ympäri Suomen. Matkaamme erittäin mielellämme asiakkaan mukana myös ympäri maailmaa.

 

Video osana kuvatuotantoa

Meille video on yksi keino muiden joukossa ja pystymme yhdistämään sen luontevaksi osaksi muita tuotantoja. Brändikuvat ja brändivideot samana päivänä? Ei ongelmaa - Keksi hoitaa!

 

Unohda sähköpostirumba!

Keksin oman projektityökalun avulla informaatio kulkee sujuvasti ja kaikki pysyvät samalla sivulla tarjouspyynnöstä videon julkaisuun asti.

 

 

Kaipaatko apua videokuvauksen toteutukseen?

Ota yhteyttä, palaamme sinulle pikimmiten!

Keissit