Tekijät

Säveltäjä ja äänisuunnittelija Emil Sana

Emil Sana

Säveltäjä ja äänisuunnittelija

Positiivinen Emil on aina valmis kokeilemaan uusia tekniikoita ja taiteellisia lähestymistapoja omassa työssään. Hän on hyvä ymmärtämään työryhmän tai ohjaajan näkemyksen ja tulkitsemaan sen musiikiksi. Emil on joustava tekijä, jolle projektin sujuminen ja lopputulos ovat aina prioriteettina.

Säveltäminen eri genreissä on Emilin erikoisosaamista ja häntä on kiitetty kyvystään luoda monipuolista musiikkia ja äänimaailmoja erilaisten projektien tarpeisiin. Omissa projekteissaan hän keskittyy erityisesti elokuva- ja pelimusiikin säveltämiseen.

Onnistunut työpäivä on sellainen, jossa Emil pääsee eteenpäin. Ei ainoastaan kyseisessä projektissa, vaan myös omassa kehityksessä, taiteellisuudessa ja tekniikassa. Parasta on, kun hän pääsee siihen flow-tilaan, jossa ideoita alkaa tulla ja ne vievät mukanaan uusiin mahdollisuuksiin.

Musiikki on Emilin intohimo ja jatkuvasti läsnä kaikkialla hänen elämässään, joten hän ei kaipaa kovinkaan paljon vastapainoa työlleen. Urheilu, ystävät ympäri maailman, erilaiset seikkailut ja matkustaminen ruokkivat Emilin luovuutta ja osoittautuvat aina mahtaviksi inspiraation lähteiksi.
 

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä, palaamme sinulle pikimmiten!

Keissit