Palvelut

Videotuotanto

 

Monipuolista ja laadukasta video-osaamista

Yritysvideo, brändivideo, mainosvideo, some-video, koulutusvideo, verkkokurssi, rekryvideo, referenssivideo, case-video, videohaastattelu, tapahtumataltiointi, how to -video, videotervehdys, selitysvideo, selitysanimaatio, 2D-animaatio, 3D-animaatio, kokonainen videokirjasto… 

 

Apua videoviidakossa seikkailuun

Termejä ja erilaisia videomuotoja riittää, sillä videomarkkinointi ja -viestintä ovat pop. Lähes jokainen yritys ja organisaatio toteuttaa tällä hetkellä videoita. Keksi on videotuotantokumppanina monipuolinen ja osaava, teemme laadukkaita videotuotantoja laajan tekijäjoukkomme kanssa. Skaalaamme tekemisen asiakkaan tarpeen kokoiseksi, ja meidän tuotantomme pysyvät aikataulussa sekä sovitussa budjetissa.

 

Videon tavoite kirkkaaksi

Meillä Keksissä videotuotanto lähtee aina asiakkaan tarpeen ymmärtämisestä. Video on toimiva viestinnän väline monessa mielessä, mutta videoiden tuottaminen ei ole itsetarkoitus. Siksi selvitämme heti ensimmäisessä keskustelussa viestinnän tavoitetta. 

Meidän ja teidän on tärkeää ymmärtää, mikä on videon tehtävä. Olemme apunanne ja ohjaamme teidät pohtimaan kohderyhmälle sopivaa sisältöä, videon kestoa ja tyyliä, esityskanavaa sekä toteutustapaa. 

 

Käsikirjoitus, casting, catering, kuvalista, käännökset

Onnistunut videotuotanto on monen tekijän summa. Mikäli konsepti kaipaa hiomista ja viestinne käsikirjoittamista, me autamme. Roolitamme esiintyjät, ruokimme kuvausryhmän, huolehdimme että tuotanto rokkaa!

Jälkituotanto aikataulutetaan huolella huomioiden tarvittavat kommentointikierrokset ja käännökset.

 

Huomioi videoiden saavutettavuus

Saavutettavuusdirektiivi edellyttää erilaisten ihmisten tasa-arvoista huomioimista. Videotuotannoissa tulee jo suunnitteluvaiheessa pohtia, miten valmis video vastaa saavutettavuuskriteereihin. Meillä Keksissä löytyy osaamista erilaisten saavutettavien visuaalisten sisältöjen toteuttamisesta. 

 

Suunnitellaan yhdessä videoiden levitys 

Someen tai verkkosivuille katoava video ei ole kannattava investointi. Siksi videotuotannon suunnittelussa tulee huomioida videon jakelu, kanavien suosimat algoritmit sekä niiden vaatimukset kestosta ja muodosta. Onnistunut videomarkkinointi on yhdistelmä timanttista sisältöä ja mainonnan optimointia. 

 

Yhdistelmätuotannon edut

Video- ja valokuvatuotannon yhdistäminen on järkevää monessa tapauksessa. Hyvin suunniteltu yhdistelmätuotanto toimii kustannustehokkaasti, ja lopputuloksena syntyy tarvittavia kuva- ja videosisältöjä viestinnän eri kanaviin. Yhdistelmätuotantojen sisällöt ovat visuaalisesti keskenään yhtenäisiä, ja esimerkiksi malleihin liittyvät kustannukset pysyvät kurissa.

 

Mitä videotuotanto maksaa? 

Puhumme aina asiakkaan kanssa avoimesti rahasta. Hyvä suunnittelu ja huolelliset taustatyöt takaavat onnistuneen tuotannon, jossa budjetti ei ylity. Videotuotannon hinta määräytyy siihen vaadittavan työpanoksen mukaan.

Meillä on Keksissä selkeä tuntihinnasto ja laskemme kustannusarvioon auki jokaisen työvaiheen niin, että kokonaisuus on helppo hahmottaa.

Simppeli video vaatii vähän ennakkotyötä, kuvauksen ja editointia. Keksin videotuotanto maksaa edullisimmillaan alle 3000 € + alv. 

Vaativampi videotuotanto edellyttää ennen kuvauksia esimerkiksi käsikirjoitustyötä, taustahaastatteluita, idean hiomista, kuvausjärjestelyitä, lokaatiohakua ja roolitusta. Vaativissa videotuotannoissa tiimi koostuu esimerkiksi tuottajasta, ohjaajasta, kuvaajasta, kamera-assistentista, valaisijasta, äänittäjästä, puvustajasta ja näyttelijöistä. Ennakkotöiden ja kuvauspäivien lisäksi hintaan vaikuttavat tarvittavat jälkityöt, kuten ääni, leikkaus, grafiikka ja käännöstyöt.

Mikäli kerralla suunnitellaan ja konseptoidaan videosarja, yksittäisen videon hinta on edullisempi. Suurin osa asiakkaista varaa videotuotannolle 8000–15 000 euroa, joka on kohtuullinen budjetti keskikokoiseen tuotantoon.

Mikäli kuvauspäiviä on useampia kuin yksi, tai tuotanto edellyttää paljon esiintyjiä, useita käsikirjoitusvaihtoehtoja, erityiskalustoa tai lavasteita,  videotuotannon hinta kasvaa.

 

 

Kaipaatko apua videotuotantoon?

Ota yhteyttä, palaamme sinulle pikimmiten!

Keissit