Keissit

HOK-Elanto

Toteutimme HOK-Elannolle digitaalisen vuosikatsauksen, jossa yhdistettiin asiakkaan viestiä tukevat valokuvat ja olennaiset avainluvut. Näin syntyi datavisualisointi, joka kiteyttää kiinnostavan tiedon napakaksi paketiksi.

HOK-Elannolla oli tarve viestiä selkeästi yrityksen avaintiedoista laajalle yleisölle ja erilaisille kohderyhmille kuten uusille työntekijöille ja medialle. Painettu vuosikatsaus muutettiin Keksin kanssa digitaaliseen esitysmuotoon. Tämä teki prosessista asiakkaalle aiempaa nopeamman, joustavamman sekä lopputuloksesta erittäin kiinnostavan.

Verkkosivuille sisällytettävä vuosikatsaus tarjoaa asiakkaalle monia selkeitä etuja esitteeseen verrattuna. Linkki vuosikatsaukseen on helppo jakaa ja sen avulla vastaanottaja saa tärkeimmät tiedot yrityksestä yhdessä paketissa. Tiivis vuosikatsaus on kätevä myös yritysesittelytilanteissa, aiemmin käytettyjen powerpoint-esityksien sijaan. Lukijan on mahdollista palata laitteillaan vuosikatsaukseen koska tahansa ilman, että kantaa esitettä mukanaan.

Datavisualisointien responsiivisuus nostaa sisällön kiinnostavuutta ja lukuarvoa, sillä visualisoinnit antavat lukijalle oivalluksia siitä, miten talousluvut liittyvät tavalliseen arkielämään. Vuosikatsauksesta huomaa helposti vaikkapa sen, että HOK-Elanto työllistää paljon nuoria aikuisia ja Alepa löytyy lähes joka kulmalta.

Digitaalisuus hyödyttää asiakasta erityisesti silloin, kun sisältöjä halutaan täydentää tai muokata. Uudet luvut tai kieliversiot saa päivitettyä helposti ja kustannustehokkaasti. Juuri nyt on meneillään HOK-Elannon vuosikatsauksen kehittäminen ja päivitys tuoreiden lukujen perusteella.

Digitaalinen esitysmuoto on ympäristöystävällinen valinta paperiseen esitteeseen verrattuna ja tukee siten osaltaan yritysten tärkeää vastuullisuustyötä.

Katso HOK-Elannon digitaalinen vuosikatsaus täältä.

 

Keissin tiimi

Valokuvaaja

Pia Inberg

Datavisualisti

Juuso Koponen

Asiakasvastaava

Suvi Rusanen

Vastaavat keissit