Keissit

Panostaja

Keksiläiset huristelivat ympäri Suomea kuvaamassa Panostajan omistamien yritysten henkilöstöä ja toimintaa. Kilometrejä ja uusia tuttavuuksia kertyi roimasti!

Keksin palvelut

Valokuvaus

Panostajalle kuvattiin kuvat heidän uusille nettisivuille. Tarve oli saada henkilökuvia ja kuvituskuvia Panostajan omasta henkilöstöstä ja lisäksi seitsemästä heidän omistamasta yrityksestä eri puolella Suomea. Me Keksiläiset pidämme erilaisista projekteista, joten maakuntakierros otettiin innolla vastaan. Kuvaaja, assistentti sekä meikkaaja pakkautuivat autoon ja ajelivat ympäri maata kuvaamassa yrityksiä. 

 

Yritysten toimitusjohtajien henkilökuviin haluttiin hieman erilaista lähestymistä kuin yleensä, joten asiakkaalle tehtiin tuplavalotuskuvat. Niissä henkilökuvaan yhdistettiin yrityksen alaan viittaavaa visuaalista sisältöä. Jokaisessa kuvauskohteessa kuvattiin henkilökuvien lisäksi dokumentaarityylisesti kuvituskuvaa kunkin yrityksen toiminnasta.

 

”Kuvat ovat erittäin laadukkaita,
nettisivuprojekti toimi hyvin, oli helppoa ja kivaa.”

 

Koko tuotanto aina suunnittelusta kohteissa vierailuun ja valmiiden kuvien toimittamiseen toteutettiin erittäin ripeällä aikataululla. Lopputuloksena oli kattava katsaus Panostajan omistamien yritysten toimintaan. Panostajan mielestä ratkaisu kuvatuotannon tekemisestä kanssamme oli erinomainen. Projekti sujui rennolla fiiliksellä ja homma toimi tiukasta aikataulusta huolimatta tosi kivasti. Ja mikä parasta, kuvista tuli todella kivoja!

 

”Rennolla fiiliksellä ja homma toimi.”

 

Keissin lähde: 

Milla Store, Panostaja

Keissin tiimi

Asiakasvastaava

Natalia Baer

Valokuvaaja

Teemu Kuusimurto

Meikkaaja

Kata Niemi

Assistentti

Pekka Rousi