Keissit

Nordnet

Kapinalliset henkilökuvat. Pietari Purovaaran kuvat Nordnetin henkilöstöstä poikkeavat totutusta. Ne suorastaan huutavat: Katsokaa! Rohkeasti vaan! 

Keksin palvelut

Valokuvaus


Nordnetin henkilöstökuvissa on vahvoja viitteitä taide ja muotimaailman ilmaisuun. Ne herättävät VAU-fiiliksen, yhdistämällä ennakkoluulottomat sommitelmat, rohkeat rajaukset, hillityn harmonisen tunnelman sekä vahvuuden. Ihmiset piirtyvät kuvista uskottavina ja lämpiminä asiantuntijoina. Älykkyys, yksilöllisyys ja inhimillisyys ovat vahvasti läsnä.

Kuvat erottuvat ja osoittavat, että henkilöstökuvauksenkin voi toteuttaa tyylikkään persoonallisesti. Yrityksen ja brändin arvot sekä luonne saadaan huokumaan kuvista kiinnostavasti. Tarvitaan kommunikointia ja suunnittelua, sopivat resurssit sekä nappitiimi.

”Kuvausten järjestelyt sujuivat hyvin. Vastaukset kysymyksiimme saatiin Keksiltä aina nopeasti ja toivomiimme asioihin tehtiin päivityksiä. Tavoite toteutui, saimme toimivat ja uuden visuaalisen identiteettimme mukaiset kuvat asiantuntijoistamme sekä markkinointitarkoituksiin että PR:ään.”
- Soile Ruuskanen, Head of Marketing and Online Sales Finland

"Järjestelyt menivät tosi hyvin. Eipä mun tarvinnut muuta tehdä kuin varmistaa, että kuvattavat ovat paikalla oikeaan aikaan. Ei kinnannut kuvaajan puolelta missään vaiheessa.”
- Tuomas Tuominen, Event Manager
 

Keissin tiimi

Asiakasvastaava

Jenni-Justiina Niemi

Tuottaja

Kata Niemi

Valokuvaaja

Pietari Purovaara