Uutinen

Keksin Showreel

 

 

Olemme päässeet vuoden aikana tekemään erilaisia pieniä ja isoja videoita asiakkaillemme. Monet still-kuvatuotannon yhteydessä kuvattuja, kaikki keskenään kovin erilaisia, huolella suunniteltuja, varsin opettavaisia ja ilahduttavan onnistuneita! Tässä otteita saamistamme palautteista.

 

 

Asiantuntija-apu | Videotuotanto | Valokuvaus

”Etsimme kumppania, jolla on vahvaa visuaalista osaamista ja asiantuntemusta. Kaikki tarpeemme yhdistyivät Keksissä. Kuvauspäivät olivat aikamoista tohinaa, mutta se ei ollut kynnyskysymys, koska fiilinki oli niin hyvä ja pakoton. Keksi veti oman osuutensa rautaisella ammattitaidolla, ja kaikki olivat mukana positiivisella otteella. Näkemyksellisen kumppanin kanssa oli helppoa hoitaa myös omat vastuut.”

Marika Mäkinen, Näkövammaisten liiton viestinnän asiantuntija

Lue lisää Minun kuvani -kampanjan ilmeen ja videokonseptien suunnittelusta ja toteutuksesta.

 

 

Asiantuntija-apu | Videotuotanto

”Super tiimi, hirmu hyvät etukäteisvalmistelut. Tuli tunne, että teemme jotain itseämme suurempaa. Kuvaustilanne ei ollut kylmä ja kliininen, vaan etukäteen käytiin pehmittävä keskustelu. Sielunhoitoa 25 vuotta tehneenä tiedän, että on hirveän tärkeää, miten valmistat ihmistä henkisesti videokuvauksiin. Tulee turvallinen tunne, kun on ammattilaisten käsissä. Upeaa työtä loppuun asti!”

Marianne Heikkilä, Marttaliiton pääsihteeri, haastateltavana Intolle tehdyssä videosarjassa

Miten tehdä kuvaustilanne kuvattaville mukavaksi? Lue Inton keissistä.

 

 

Asiantuntija-apu | Kuvatuotanto | Videotuotanto | Tavismallit

"Meille oli tärkeää, että ihmiset tuotteiden ja tekemisen takana näkyisivät enemmän, ja saimme Keksiltä hyvää tukea näkemyksillemme. Kuvakonseptin rakentaminen sujui todella helposti. Keksi on äärimmäisen luotettava kumppani ja yhteistyö kaikin puolin erinomaista. Keskustelu on avointa, ja asiasta kuin asiasta pystyy puhumaan läpinäkyvästi. Keksiläisten kanssa ei tule koskaan sellaista oloa, ettemme tietäisi, mitä on tapahtumassa. Myös kuvauspäivät on aikataulutettu tarkoin, ja voimme olla varmoja siitä, että saamme ne kuvat, mistä on puhuttu. On ollut hieno bonus, että kuvien tueksi on samalla saatu myös videomateriaalia. Kiitosta on syytä antaa myös Keksin loistavasta tavismallipankista, josta olemme saaneet malleja oman henkilökuntamme rinnalle."

Tiina Tulimaa ja Sanna Mattinen, Etran markkinointipäällikkö ja AD

Mitä hyötyä hybridituotannosta on asiakkaalle? Lue Etran keissistä.

 

 

Mietitkö, miten toteuttaa brändivideo niin, että siitä on suunnitteluvaiheesta saakka mahdollisimman paljon hyötyä koko organisaatiolle? Tai pohditko, miten videokuvauksen voisi kustannustehokkaasti yhdistää kuvatuotantoon? Anna meidän auttaa! 

Lue lisää Keksin kuva- ja videotuotannoista. 

 

 

Pyydä tarjous

Please wait...