Uutinen

Keksi vahvistaa videotuotanto-osaamistaan

Olemme nimittäneet tuottajaksi videokonkari Mira Kuparin.

Kymmenvuotias Keksi on tunnettu laadukkaasta suunnittelu- ja tuotanto-osaamisestaan. Toimitusjohtajamme Jenni-Justiina Niemi kertoo innoissaan tuoreimmasta rekrytoinnista:

- Haimme tuottajalta vahvaa video-osaamista, sillä videon osuus kasvaa tekemistämme tuotannoista selkeimmin. Nyt meillä on neljä mainiota tuottajaa, ja heistä jokaisella on toisiaan täydentävää erityisosaamista. Lisäksi tuottajilla on selkeät kehittämiskohteet Keksin tuotannoissa – Miralla ne ovat videotuotannoissa. Miran aiempi kokemus liikkuvan kuvan ja markkinointiviestinnän moninaisissa tehtävissä sopii meidän tarpeisiimme täydellisesti.


Mira Kupari on näkemyksellinen videotuottaja, jolla langat pysyvät käsissä hektisissäkin projekteissa.

- Olen innoissani uudesta pestistäni. Pääsen työssäni yhdistelemään osaamistani monipuolisesti. Tässä tehtävässä minua auttaa kokemukseni niin elokuvalevityksestä ja markkinoinnista kuin tekijänoikeussopimuksista, lisensioinnista ja viestinnästäkin, Mira sanoo.


Uudet työkaverit ovat ottaneet Miran lämpimästi vastaan, sillä kokenutta tuottajaa haettiin Keksissä jonkin aikaa. Nyt palaset tuntuvat loksahdelleen kohdilleen. Valon lisääntyessä myös asiakkaat heräävät kevään tuotantotarpeisiin, ja parhaillaan suunnitellaan kuvauksia huhti–toukokuulle.   


Mira luonnehtii omaa työnkuvaansa Keksissä näin:

- Olen asiakkaalle kontakti, luotettava kumppani sekä yhteys lopulliseen valokuvaan tai videoon. Haluan mahdollistaa kaikille sujuvan tuotannon alusta loppuun.

 

Visuaalisuus nähdään nykyään merkittävänä osana viestintää lähes kaikilla aloilla.

- Johdonmukainen visuaalinen viestintä on tehokasta. Hyvän suunnittelun ansiosta tuotamme asiakkaan käyttöön monipuolista materiaalia, niin liikkuvaa kuvaa, graafisia elementtejä kuin valokuviakin. Synergiaetuja syntyy ja visuaalisuus on linjakasta, summaa Jenni.

 

Katso Keksin showreel ja lue lisää videotuotannoista.