Palvelut

Videokuvaus

Keksi palvelee poikkeusaikana

Toteutamme turvallisesti ja joustavasti videoita asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin: meiltä saat mainosvideot, somevideot, brändivideot, haastatteluvideot ja selitysvideot. Järjestämme videokuvauksia normaalisti ajankohtaiset viranomaismääräykset huomioiden. Huolehdimme hygieniasta ja pidämme tarkasti huolta, että kaikki kuvauksiin osallistuvat tulevat vain terveenä paikalle.

Ota yhteyttä

Please wait...

Liikkuva kuva kertoo tarinan

Onnistunut video välittää katsojalle tarinan, herättää tunteita ja kiteyttää viestin. Videotarinat voivat olla napakoita ja oivaltavia tai maalailevia mielikuvituksen herättelijöitä. Vaikuttavan tarinan lähtökohta on hyvä käsikirjoitus ja huolellinen suunnittelu.

Tarjoamme parhaan ratkaisun

Me toteutamme monipuolisesti erilaisia videoita asiakkaidemme tarpeisiin. Suunnittelemme ja tuotamme brändiä tukevia fiilis- ja kampanjavideoita, dokumentoimme tapahtumia ja luomme animaatioita. Taltioimme hallituksen puheenjohtajan tervehdyksen ja kerromme asiakkaidemme palveluista kiinnostavasti.

Tarvittaessa meiltä saa videokuvauksen nopealla varoitusajalla ja ympäri Suomen. Matkaamme erittäin mielellämme asiakkaan mukana myös ympäri maailmaa.

Hyvä suunnittelu takaa kustannustehokkaan tuotannon

Meillä asiakkaan ei tarvitse tietää millaista musiikkia, grafiikkaa tai ääninäyttelijää tuotannossa tarvitaan. Käymme yhdessä näitä läpi suunnittelun edetessä ja meidän tehtävänämme on huolehtia, että asiakkaanamme saatte juuri teille sopivan, kustannustehokkaan tuotannon. 

Videon suunnittelu lähtee tarpeen määrittelystä. Mikä on videon tehtävä, millaiset tavoitteet sille asetetaan? Mikäli viestinne kaipaa kiteyttämistä, autamme sen työstämisessä.

Hyvä briiffi kertoo mitä, missä, milloin, miksi ja miten. Videotuotannossa ennakkotyö, tarkoituksenmukainen suunnitelma ja tiimin perehtyminen luovat edellytykset onnistumiselle. Meidän tuotantomme pysyvät aina aikataulussa ja sovitussa budjetissa.
 

Kiinnostuitko?

Please wait...