Blogi

Animaation avulla vaikka mustaan aukkoon!

Vain mielikuvitus on rajana. 

Voit havainnollistaa monimutkaisen, näkymättömän tai abstraktin asian näkyväksi animaation avulla. Kierrätyksen vaikutus ympäristölle, strategia, unelma tai mikä tahansa muutos on mahdollista havainnollistaa kiinnostavasti, selkeästi ja ymmärrettävästi. 

Muistatko Camilla Mickwitzin Pikku Kakkoselle tekemän tietoiskun nallesta, joka menee heikoille jäille? Tunne, tieto ja ymmärrys yhdistyivät hienosti ja viestin vaikutus oli taattu: ensin tuli jännitys sitten hätä ja helpotus. Perille meni. Minä en ainakaan koskaan mene heikoille jäille.

Jos sinulla on viesti, jonka vieminen ymmärrykseksi asiakkaille, työntekijöillesi tai sidosryhmillesi on tärkeää, me autamme mielellämme! 

Teimme Skanskalle animaation, jonka avulla haluttiin viestiä perinteisen presentaation sijaan kiinnostavasti ja ymmärrystä lisäten.
 

 

Skanskalla lopputulokseen oltiin erittäin tyytyväisiä! Animaatioprojekti Keksin kanssa sujui alusta loppuun erinomaisesti ja eteni ensimmäisestä tapaamisesta valmiiseen animaatioon yllättävän nopeasti. Prosessi oli poikkeuksellisen toimiva ja selkeä. Oikea tyyli löytyi nopeasti ja kaikki hoitui hyvin ja ajallaan. Värikäs ja simppelin leikkisä animaatio havainnollistaa kiinnostavasti, miten helppoa ja nopeaa Boklok-talon rakentaminen on!


Natalia 
Keksin luova johtaja


BOKLOK-keissin tiimi: 
Asiakasvastaava Natalia Baer
Tuottaja Joni Heinonen
Animaattori Riku Leino