Uutinen

Munasta on moneen

Keksin valokuvaajan Pia Inbergin ja ruokatoimittaja Sanna Mansikkamäen Munakirja on mielenkiintoinen ja visuaalisesti kaunis sukellus reseptimaailmaan, jossa tuodaan esiin kananmunan maku, ravinteikkuus ja monipuolisuus. 

"Innostuin kananmunasta, sillä se on demokraattinen ruoka. Kaikilla on varaa niihin. Kotimaiset kananmunat ovat turvallisia ja niillä on eläinperäisistä proteiineista pienin hiilijalanjälki ja ympäristökuormitus. Ne ovat myös parhaiten jäljitettävissä oleva elintarvike, loistava proteiininlähde ja ne sopivat moneen ruokavalioon. Kananmunista tulee mieleen usein vain leivonta ja munakkaat, mutta munasta on moneksi, kuten kirjasta huomaa", Sanna kertoo. Kirjan kauniit ja tunnelmalliset kuvat ovat valokuvaaja Pia Inbergin käsialaa.


Seuraa Munakirjaa somessa: 

https://www.facebook.com/munakirja/

https://www.instagram.com/keittokirja_muna/