Uutinen

Keksi valtionhallinnon palveluksessa!

Keksi on hyväksytty Hanselin viestintä- ja markkinointipalveluiden dynaamiseen hankintajärjestelmään sopimustoimittajaksi sopimuskaudelle 2020–2026.

Tarjoamme Hanselin sopimustoimittajana visuaalisen viestinnän strategista suunnittelua, sisältösuunnittelua, konseptointia ja kaikenkokoisia tuotantoja. Keksin palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa kuvakonseptointi ja laajat kuvatuotannot, henkilöstön kuvaukset, videotuotanto eri muodoissaan, selitysvideot, animaatiot sekä informaatiomuotoilu.

Olemme iloisia sopimuskumppanuudesta, sillä olemme erityisen kiinnostuneita yhteiskunnan kehittämisestä ja valtionhallinnon visuaalisen viestinnän edistämisestä. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus eri ministeriöiden, laitosten ja organisaatioiden visuaalisen viestinnän kehittämisestä.

Kaipaako viestintänne visuaalisia sisältöjä tai apua kokonaisuuden luotsaamiseen? Suunnitteletteko hankinnan kilpailutusta?

Käymme mielellään teknistä vuoropuhelua ja autamme kilpailutuksen määrittelyssä. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin tarpeestanne!

 

 

Jenni-Justiina Niemi
toimitusjohtaja, asiakasvastaava
jenni@keksiagency.fi
0400 014 704

Lotta Vaija
asiakasvastaava
lotta@keksiagency.fi
050 359 9777