Keksi on visuaalisen viestinnän ratkaiseva kumppani.

 

Esimerkkejä töistämme

Brändivideot Tieteentekijöille

Asiantuntija-apu | KuvatuotantoValokuvausVideokuvaus | Videotuotanto

Mitä tiede tekijälle itselleen merkitsee? Konseptoimme ammattiliitto Tieteentekijöille brändivideon, josta välittyy aitoja tunteita ja ajatuksia tieteentekemisen merkityksestä. Nenäliinat esiin!

 

Lue keissi

Uudet brändikuvat Versowoodille

Uudet brändikuvat Versowoodille yhteistyössä Avidlyn kanssa

Kuvatuotanto | TavismallitValokuvausVideokuvaus | Videotuotanto

Mainostoimisto Avidly halusi järjestää asiakkaalleen Versowoodille kuvaukset, joiden sadosta muodostettaisiin kattava kuvapankki. Avidlyläiset kertovat, miksi Keksi oli heille fiksumpi valinta kuin yksittäinen kuvaaja, ja miten he saivat jopa enemmän kuin tilasivat. 

 

Lue keissi

Hotelli- ja ravintolamuseon brändiviestinnän kirkastus

Hotelli- ja ravintolamuseon brändiviestinnän kirkastus

Asiantuntija-apu

Uudistimme ruoka- ja juomakulttuurin erikoismuseon visuaalisen ilmeen ja sanallisen viestinnän. Miten brändiuudistus eteni? Mistä löytyi innostus uuteen muotokieleen? 

 

Lue keissi

Uusi kuvamaailma Vakuutusyhtiö Turvalle

Uusi kuvamaailma Vakuutusyhtiö Turvalle

Asiantuntija-apuKuvatuotanto | ValokuvausTavismallit

Kuvat, joista välittyy luontevasti lämpö, mielenrauha ja arjen pienet onnen hetket. Miten se tehdään? Määrittelimme Vakuutusyhtiö Turvalle uuden kuvamaailman ja järjestimme kuvaukset, joiden sato sulattaa karskeimmankin sydämen. Katso viisi vinkkiä onnistuneeseen kuvauudistukseen!

 

Lue keissi

Animaatio myyntityökaluna

Animaatio

Kun KPA Unicon tarvitsi oivaltavan selitysanimaation monimutkaisen energiantuotantoratkaisun toiminnasta, se valitsi toteuttajaksi Keksin. Projekti tehtiin yhdessä Videotiivisteen kanssa ja aloitettiin asiakaslähtöisen työpajatyöskentelyn kautta.

 

Lue keissi

Datavisualisointi Verohallinnolle

Informaatiomuotoilu

Verohallinnon viestinnässä halutaan elää ajassa, mielellään vähän etukenossa. Tieto pitää muotoilla niin, että sitä on mielekästä vastaanottaa ja helppoa ymmärtää. Niinpä Verohallinnon kulloisestakin kuluneesta vuodesta kertovat luvut on puettu mahdollisimman havainnolliseen ja monikäyttöiseen muotoon. 

 

Lue keissi

Tavismallit

Tutustu Keksin tavismallijengiin!

Etsitkö malleja kuvauksiin? Keksin kattavasta tavismallipankista löytyy malli jokaiseen tarpeeseen ja tuotantoon. Vai kiinnostaako sinua työskentely tavismallina? Aiempaa kokemusta ei tarvita, riittää että olet innostunut tapaamaan uusia ihmisiä ja keräämään uusia kokemuksia. 

 

 

Lue lisää

Keksiläiset

Tutustu meihin ja tapaamme tehdä töitä!

Meille on tärkeää tehdä töitä hyvässä hengessä ja yhteistyössä. Olemme avoimia ja reiluja, arvostamme sekä asiakkaitamme että itseämme.

Me Keksissä tiedämme, että joskus sanojen pukeminen kuviksi on haastavaa. Siksi me katsomme asiakasta silmiin ja kuuntelemme tarkasti. Kysymme, ellemme ymmärrä. 

Meille visuaalinen viestintä ei ole rakettitiedettä. Se on ymmärryksen kasvattamista, oivallisia toteutuksia ja intohimoista ratkaisujen hakemista. 

 

Ilmoitustaulu

Kampanja

Naisjohtajat esiin!

Keksin Naisjohtajat esiin! -kampanja esittelee 365 suomalaista menestynyttä ja lujatahtoista naista. Kampanjan tarkoituksena on antaa esikuvia ja rohkaista tyttöjä tavoittelemaan vastuutehtäviä. Me Keksissä uskomme tasa-arvon tuovan työelämään positiivista energiaa.