Tekijät

Natalia Baer

Luova johtaja

 

Natalian toi alalle halu kertoa kiinnostavia tarinoita valokuvina. Ensimmäiset viisi vuotta Natalia oli varma, että hän haluaa työskennellä journalistina. Seuraavat kolme vuotta hän seurasi kiinnostuneena mediatalojen ja alan toimistojen hämmennystä digitalisaation, visuaalisen viestinnän merkityksen kasvaessa ja tekemisen muuttuessa.

Vuonna 2008 Natalia ja Jenni-Justiina Niemi söivät lounasta Kiasmassa - ja syntyi oivallus! Alalle tarvitaan kokonaan uudenlaista asennetta ja tekemistä, panostusta suunnitteluun, sekä asiakkaan tarpeen parempaa ymmärtämistä. He päättivät ryhtyä töihin ja ratkaista, miten tehdä visuaalista viestintää asiakkaille kustannustehokkaasti, kiinnostavasti ja tarkoituksenmukaisesti. Tästä oivalluksesta syntyi Keksi. 

Nyt, yhdeksän vuotta myöhemmin Natalia ei voisi olla tyytyväisempi.

Natalian tekee onnelliseksi, kun asiakkaat saavat Keksin avulla käyttöönsä toimivia ratkaisuja ja kun hän näkee ihmisten onnistuvan työssään - kun tekijät saavat keskittyä siihen missä ovat taitavia.

Keksin luovana johtajana hänen vastuullaan on, että tekijöistä löytyvät oikeat ihmiset asiakkaiden tarpeisiin. Kun me onnistumme, se tarkoittaa, että tiimin ja asiakkaan yhteistyön tuloksena asiat kehittyvät aivan uudelle tasolle.

Työn vastapainoksi Natalia käy tanssimassa, uimassa, kuuntelee äänikirjoja ja viettää mahdollisimman paljon aikaa lasten ja nuorten seurassa.

Keissit

Haluatko keskustella visuaalisen viestinnän mahdollisuuksista?

Please wait...