Tekijät

Asiakasvastaava Natalia Baer

Natalia Baer

Luova johtaja

 

Mistä olet erityisesti saanut kehuja tai kiitosta työssäsi?

Olen saanut kiitosta ratkaisujen löytämisestä asiakkaalle, myös silloin, kun tilanne on erityisen sekava tai haastava. Kehuja saan kyvystäni koota tiimi ja toteuttaa sellainen tuotanto, jossa jokainen asiakkaasta assariin syttyy ja saa tukea toisistaan. Viimeaikoina asiakkaat ovat kiittäneet erityisesti siitä, että on ihanaa, kun heidän tilanteensa nähdään kiinnostavana haasteena mahdottoman ongelman sijaan. 

Mitkä ovat vahvuutesi työssäsi? 

Ihmistuntemus ja kyky nähdä ihmisissä ja tilanteissa aina jotain kaunista ja kiinnostavaa. 

Mikä on erikoisosaamistasi? 

Uskallus katsoa sekä halu nähdä ja ymmärtää myös pinnan alla asioihin vaikuttavat asiat.

Mikä on parasta ja innostavinta työssäsi? 

Olen kontrasteja rakastava ihminen, innostun työssänikin vastakohdista. Saan kiksejä jatkuvasta uusien näkökulmien ja taitojen opettelusta ja halusta hyödyntää oppimaani. Toisaalta ihan parasta ovat myös pitkät jatkuvat asiakassuhteet, joissa voidaan hioa jo olemassa olevia tapoja ja tuntea, miten hommat vaan rullaavat hienosti.

Mitä olet oppinut viimeisimpänä? 

Puhun mieluummin opettelemisesta. Olen opetellut viimeiset kuukaudet äänimaailman ja puheen yhdistämistä visuaaliseen viestintään. Myös etätyötaitoja ja erityisesti työpajojen pitämistä etänä on tullut opeteltua. Olen opiskellut myös paljon HR-asioita ja oppinut osallistamisen merkityksestä työyhteisössä. 

Mikä tekee työpäivästä onnistuneen? 

Työpäivä on onnistunut, kun saan jonkun konkreettisen asian ratkaistua tai tunteen, että jokin vielä abstrakti asia rupeaa lähestymään tilannetta, jossa sen ääriviivat alkavat hahmottumaan ja tiedän nahoissani, että lähestymme ratkaisua tai oivallusta. Joskus myös tunne siitä, että asia vaatii vielä aikaa, mutta kaikki tarvittava on saatettu muhimaan juuri oikeiden ihmisten päihin, tekee päivästä onnistuneen.

Mikä toimii vastapainona työllesi? 

Iltaisin ja viikonloppuisin ihana iso perhe ja ystävät toimivat hyvänä vastapainona. Rakastan lähes yhtä paljon kotitöitä kuin täysin hiljaista merelle tuijottelua. Työmatkoilla äänikirjat ja radion ajankohtais- ja puheohjelmien kuuntelu pitävät minut kiinni maailman menossa. Tarvitsen myös vastapainoksi tilanteita, jossa sisäinen lapseni saa riehua ja liikuttua. Siihen parhaiten minulle toimii tanssiminen, uiminen ja elokuvat.

Mikä saa sinut hymyilemään?

Minut saa hymyilemään ohikiitävä kauneus. Hauskasti osuva valo talon seinässä, lasten kysymykset ja oivallukset maailmasta, katseiden kohtaaminen, ihmisten, kukkien ja tomaattien kasvun huomaaminen, kauniisti kohoavat sämpylät, värit, tuoksut ja se, kun huomaan, että joku on jollekin kiltti tai ystävällinen.

Kuvaile itseäsi kolmella adjektiivilla.

Rohkea, vahva ja herkkä.

Keksiläiset kuvailevat Nataliaa näin: 

- Sydämellinen maailmanparantaja
- Toimistolla se, joka tietää, mitä kuuluu kenenkin sielulle
- Heittäytyy täysillä
- Pursuaa ideoita
- Tuo rohkeasti esille omia näkökulmiaan ja kyseenalaistaa ongelmakohdat

Miten voimme olla avuksi?

Ota yhteyttä, palaamme sinulle pikimmiten!

Keissit