Tekijät

Mira Kupari

Tuottaja

 

Markkinointiviestinnän moniosaaja Mira on sosiaalinen, aikaansaava ja idearikas organisaattori. Hänellä on monen vuoden kokemus media-alasta, erityisesti liikkuvan kuvan parissa työskentelystä. Miran rautainen ammattitaito on rakentunut paitsi työhistoriasta myös loputtomasta kiinnostuksesta eri medioita kohtaan. Hänen intohimojaan ovat leffat, koodaaminen ja paksut, kiiltäväkantiset aikakauslehdet. 

Miran mielestä uuden kehittäminen on kivaa, vaihteleva tiimityö tuo rikkautta ja vastuun kantaminen on tärkeää. Tuottajana hän yhdistelee lankoja: budjetoi, aikatauluttaa, suunnittelee, briiffaa tiimin, toimii linkkinä asiakkaan ja kuvausryhmän välillä. Ylpeyttä Mira kokee erityisesti silloin, kun koko tiimi onnistuu.

Muuttolinnut, hyväntahtoiset mummot, Samuli Putro ja kurahousuttomat aamut saavat Miran hymyilemään. Muun muassa. 

”Rakastan saunomista, tyhjänpäiväistä haahuilua, kahvinjuontia, kutsuja, elokuvien ja tv-sarjojen katselua, hyvää ruokaa ja aikaa ystävien sekä perheen kesken. Hektisen ja sosiaalisen työn ohella on välillä hyvä olla ihan hiljaa ja paikallaan. Kun istahdan lauteille löylyihin tai pulahdan Yrjönkadun uimahallin altaaseen, työasiat ja muut kiireet jäävät taatusti taka-alalle”, Mira sanoo.