Palvelut

Kuvatuotanto

Keksi palvelee poikkeusaikana

Hyvin prosessoitu tuotantomme mahdollistaa sen, että asiakas voi osallistua projektiin alusta loppuun etänä. Panostamme yksityiskohtaiseen ja huolelliseen etukäteissuunnitteluun ja järjestämme kuvauksia normaalisti ajankohtaiset viranomaismääräykset huomioiden. Huolehdimme hygieniasta ja pidämme tarkasti huolta, että kaikki kuvauksiin osallistuvat tulevat vain terveenä paikalle. Mallicastingin osalta pyydämme asiakasta valitsemaan malliehdokkaista aina myös varamallin, jotta kuvaukset toteutuvat ja sujuvat varmasti, vaikka joku malli sairastuisi.

Ota yhteyttä

Please wait...

Keksin tuotantosuunnittelu on huippua

Kuvatuotannot ovat tiimityötä, jossa jokainen tietää oman tehtävänsä ja antaa parhaan osaamisensa yhteiseen käyttöön. Mukana tuotannossa ovat esim. tuottaja, valokuvaaja, videokuvaaja, kuvaajan assistentti, valomies, äänittäjä, meikkaaja, stailisti ja kuvausjärjestäjä. 

Keksin kuvatuotannot suunnitellaan huolella ja kuvauspäivistä laaditaan yksityiskohtainen kuvaussuunnitelma. Suunnitelma hyväksytetään aina etukäteen asiakkaalla.

Tuottaja vastaa kuvauspäivän aikataulusta ja sujuvuudesta. Näin mallit ja rekvisiitta ovat ajallaan oikeassa paikassa ja kuvaaja voi keskittyä olennaiseen: hienojen kuvien luomiseen.

Tavismallit 

Kuvatuotantoihin tarvitaan usein ihmisiä malleiksi. Keksin tavismallit ovat eri näköisiä, ikäisiä ja kokoisia, tavallisia ihmisiä, jotka suhtautuvat innokkaasti kuvattavana olemiseen. Omassa tavismallipankissamme on yli 3500 henkilöä, joista asiakkaan tarpeisiin valitaan sopivimmat ehdokkaat. Tavismallien käyttö on asiakkaalle helppoa ja mitä erikoisempiinkin rooleihin löytyy meiltä ehdokas.

Kuvauslokaatiot ja rekvisiitta

Hyvä kuvauslokaatio on tärkeä osa onnistunutta kuvatuotantoa. Haemme tarvittaessa asiakkaalle sopivan kuvauslokaation ja hoidamme kaikki kuvausjärjestelyt. Kuvausrekvisiitta suunnitellaan etukäteen, jotta kuvauspäivänä kaikki tarvittava on käytettävissä.

Jos kuvauslokaatio on asiakkaan oma tila, käymme etukäteen katsomassa kuvauspaikat ja sovimme kuvauksen aikataulun niin, ettei se häiritse normaalia työntekoa.

Meikki ja stailaus

Kuvatuotannoissamme on lähes aina mukana meikkaaja ja useimmiten myös stailisti. Meikkaaja huolittelee jokaisen kuvattavan ja luo malleille roolin mukaisen lookin. Stailistin työstä iso osa tapahtuu ennakkoon: hän suunnittelee ja hakee vaatteet ja asusteet kuvauslainaan ja tarvittaessa ompelee erikoisemmat asusteet. Kuvauksissa stailisti huolehtii siitä, että vaatteet istuvat malleille ja kokonaisuus on toimiva. 

Yhdessä olemme enemmän

Keksin kuvauksissa on aina reipas tekemisen meininki. Yhteen hiileen puhaltaminen on meille tärkeää. Me tiedämme, miten saavutetaan onnistunut lopputulos!
 

Kiinnostuitko?

Please wait...

Keissit