Keksi ♥ Järjestöt
 

Visuaalisen viestinnän teema-aamiainen järjestöille


Visuaalisen viestinnän teema-aamupäivässä käsittelemme visuaalisen viestinnän aiheita erityisesti järjestönäkökulmasta. Sinulla on erinomainen mahdollisuus päivittää ja täydentää omaa visuaalisen viestinnän tietämystä, saada vastauksia ja vinkkejä sekä verkostoitua kollegoiden kanssa.
 

Visuaalinen viestintä tulee olla investointi, mutta miten siihen päästään?

Onnistunut visuaalinen viestintä toteuttaa organisaation strategiaa ja tekee vision näkyväksi. Eri keinot ja tekniikat, kuten valokuva, video, datavisualisointi, animaatio, kuvitukset ja virtuaalitodellisuus luovat mielikuvia organisaatiosta. Miten näitä ohjataan tehokkaasti ja millä perustein? 

Kuten kaikki toimiva viestintä, myös visuaalinen viestintä vaatii ammattitaitoa, suunnitelmallisuutta ja sopivia työkaluja. Hyvin toimiessaan visuaalinen viestintä on organisaation arvojen mukaista ja jatkuvasti kehittyvää. Suunnitelmallisuus luo visuaaliselle viestinnälle rungon, helpottaa päivittäistä työtä ja säästää aikaa sekä euroja. Miten tämä tehdään käytännössä?
 

Strategiasta käytäntöön eli mitä kuva- ja videotuotannot asiaakkaalta vaativat?

Kuvatuotanto? Videotuotanto? Miten, kuka, missä, milloin? Miten suunnitellaan tehokas ja onnistunut tuotanto? Miten asiakkaana voi varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen? Kerromme kustannustehokkaan ja tuottoisan tuotantopäivän suunnittelusta ja toteutuksesta sekä käytännön esimerkkejä Keksin tekemistä asiakastöistä. 
 

Missä ja milloin
Torstai 15.3.2018 Keksin studiolla,
Mannerheimintie 142, Helsinki

 

8.00-8.30 Aamiainen
8.30-11.00 Visuaalinen viestintä

 

Hinta
79 € + alv

 

Jos sinulla on kysyttävää, niin soita Ninalle puh. 0400 361 431 tai laita sähköposti nina@keksiagency.fi

Lämpimästi tervetuloa!

 

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistujan vaihto on maksutonta.