TAVISMALLIT

Jokainen meistä voi olla malli
- myös sinä!

Asiakkaamme tarvitsevat usein kuviin ja videoihin malliksi ihan tavallisia ihmisiä: eri ikäisiä ja kokoisia, lapsia, miehiä, naisia. Tavismallin tärkein ominaisuus on avoin ja ujostelematon asenne. Keksin mallipankista, yli 3000 tavismallin joukosta haemme kullekin asiakkaalle tarvetta vastaavan, juuri oikean mallin.

Keksin kuvauksista maksetaan aina mallille palkkio ja mallit ovat vakuutettuja. Mallipalkkiot vaihtelevat kuvausten mukaan. Kuvauksia on muutaman tunnin mittaisista keikoista kokopäiväisiin.

Mikäli haluat Keksin tavismallien joukkoon ja olet valmis heittäytymään rooliin niin valokuvissa kuin videokuvissakin, kerro meille itsestäsi ilmoittautumalla malliksi.

Kuvauksissa ei tarvitse osata kävellä käsillä, poseerata hevosen selässä tai kiipeillä vuorenseinämää pitkin,  vaan riittää että olet tyyppi, joka osaa puuhastella luontevasti arkisten askareiden parissa ja tykkäät olla kuvattavana. Jos kuitenkin omaat jonkin erityistaidon niin kerro ihmeessä myös siitä ilmoittautumisesi yhteydessä!

Täytettyäsi tietosi, ne tallentuvat mallipankkiimme. Ensisijaisesti valitsemme mallit kuvauksiin mallipankistamme. 
Tietosi säilyvät, kunnes itse haluat ne poistettavan ja ilmoitat siitä meille. Älä lähetä meille erillistä sähköpostia mallihakemuksineen vaan klikkaa "ilmoittaudu malliksi" ja kerro meille itsestäsi. Liitä mukaan kasvokuva hymyllä ja vakavana sekä kokovartalokuva arkivaatteissa. 

Tietosi jättäminen meille ei velvoita sinua mihinkään. Kysymme aina etukäteen sopiiko kuvaus aikatauluihisi ja maailmankuvaasi. Otamme sinuun yhteyttä, kun sinulle sopiva kuvaus on tarjolla.

Jos kaikki tämä kuulostaa houkuttelevalta, tervetuloa Keksin tavismalliksi!

 

 

Ilmoittaudu malliksi

 

 

Pyydä tarjous castingista

Please wait...