Keissit

Ilmarinen

Vuosien varrella kuusi eri Keksin kuvaajaa on kuvannut Ilmarisen kuvia erilaisiin tarpeisiin. Yhtenäisen linjan säilyttäminen on ollut erittäin tärkeää. Kuvat onkin suunniteltu ja toteutettu niin, että aiemmin otettuja kuvia voidaan käyttää uusien rinnalla ja kokonaisuus toimii.

Kuvakonseptointi käynnisti Ilmarisen ja Keksin yhteistyön, yhdessä tekeminen on jatkunut jo kuusi vuotta. Ilmariselle on kuvattu erilaisia kuvia brandikuvista henkilöstökuviin. Keksi on pystynyt omaksumaan Ilmarisen tyylin ja tavan niin hyvin, että tekeminen ei tunnu edes työnteolta, kun on niin kiva tehdä yhdessä.

 

"Keskustelu Keksin kanssa on läpinäkyvää ja projektihallintatyökalun ansiosta tärkeät asiat eivät jää jumiin kenenkään sähköpostiin." 

 

Ilmarisella pidetään siitä,  että Keksiltä löytyy näkemystä ja uskallusta kertoa, miten asioita on järkevää toteuttaa. Kuvauspäivinä kaikki on toiminut aina erinomaisesti ja aikataulussa on pysytty.

 

Ilmarisella käytettään useita somekanavia, joka on korostanut kuvien merkitystä. Uutta sisältöä julkaistaan säännöllisesti ja kuvatarve on viime vuosina kasvanut merkittävästi. Ilmariselle on tärkeää tehdä kuvatuotantoja luotettavan kumppanin kanssa, jolta saa kaikki palvelut helposti yhdestä ja samasta paikasta!

 

”Projekti pysyy kasassa.
Kysytään, jos on kysyttävää, muuten hoidetaan homma.”
Keissin lähde:
Vappu Aura, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Ilmarinen
Sirpa Weckström, viestintä -ja markkinointiosasto, Ilmarinen

Keissin tiimi

Asiakasvastaava

Natalia Baer

Valokuvaaja

Mikko Vähäniitty

Valokuvaaja

Antti Karppinen

Valokuvaaja

Katja Lösönen