Keissit

Honor Play

Keksi toteutti Honor Play -pelipuhelimen brändikuvat! 

Todella nopeassa tahdissa toteutetussa projektissa kaikki suunnittelun ja tuotannon palaset loksahtivat kohdalleen, ja lopputuloksena syntyi superhieno kokonaisuus. Valokuvaajamme Antti Karppinen kertoo, miltä tuntui tehdä unelmakeikka.

Keksin palvelut

KuvatuotantoValokuvaus


Elokuvamaiset kuvat ovat olleet aina sydäntäni lähellä. Viime vuosien aikana olen tehnyt lukemattomia omia projekteja, joissa olen pyrkinyt toteuttamaan visioitani leffa/peliposterimaisiksi kuviksi. Projekteja varten olen omalla ajallani (ja joskus rahallanikin) kuvannut cosplay-harrastajia eri hahmoissa, treenannut valaisua ja hakenut kuvien käsittelyyn omintakeista otetta. Omien projektien myötä olen voinut viilata portfoliotani esittelemään niitä kuvia, jotka ovat ominta osaamistani, jotta myös kaupalliset työt muuttuisivat samaan suuntaan.

Elokuvamaisten kuvien luominen on tietenkin suhteellisen kapea osaamisalue, mutta olen aina uskonut itse ja kouluttanut myös muita, että oma tunnistettava tyyli on voimavara, joka antaa mahdollisuuden erottua muista kuvaajista.

Muutama viikko takaperin sain vahvistusta uskolleni: minut oli valittu tekemään uudet Honor Play -pelipuhelimen brändikuvat juurikin siksi, että teen tunnistettavasti pelimaailmaan sopivia kuvia!

Projektin tarpeet ja tyylini kohtasivat. Kuvattavina olisi Suomen huippunimiä e-pelirintamalta, NHL-pelikentiltä ja jättimäisiltä musiikkiareenoilta. Juuri sellainen unelmatyö, jossa pääsin tekemään sitä mitä osaan parhaiten: rakentamaan dynaamisia muotokuvia, jotka pysäyttävät.

Viimeistelimme konseptin yhdessä N2-toimiston kanssa ja Keksin uskomaton tuotantokoneisto tuotti lyhyessä ajassa kaiken muun valmiiksi kuvauksia varten. Kuvaukset toteutettiin kahdessa päivässä, jonka jälkeen päästiin käsittelemään ruudut kuntoon. Olen innokkaana odottanut, milloin kuvat alkavat näkyä somessa ja muissa medioissa.

Honor lienee tällä hetkellä isoin brändi, jolle olen tehnyt kuvia, ja toivon, että yhteistyö jatkuu. Joka tapauksessa tämä keikka on selvä merkki siitä, että oman tyylin kehittämiseen panostettu työ alkaa kantaa hedelmää - unelmatyö ei ole enää vain unelma. 

 

Antti Karppinen

Tutustu Antin portfolioon. 

Keissin tiimi

Asiakasvastaava

Natalia Baer

Tuottaja

Kata Niemi

Valokuvaaja

Antti Karppinen

Assistentti

Jesse Pohjonen

Stylisti

Katariina Kaatrasalo

Meikkaaja

Satu Arvo

Meikkaaja

Mari Piira

Kuvattavat

Patrik Laine

Samu Haber

Anssi ”AndyPyro” Huovinen

Lauri Happonen

Asiakas

N2 / Honor