Blogi

Rakkaudesta ruokaan

Vuoden paras herkuttelukausi on nyt! Sukella hetkeksi kuvaajamme Pian ruokakuvien maailmaan. 

Ruokakuvaus on ihan oma taiteenlajinsa, ja siinä oikean tunnelman ja visuaalisuuden luominen vaatii mutkatonta yhteistyötä työryhmältä. Kuvaajan, stailistin ja ruoantekijän yhteinen visio ja työpanos näkyvät hyvin toteutetussa ruokakuvauksessa vahvan visuaalisena lopputuloksena. Ruokakuvauksessa myös trendit näkyvät ja muuttuvat. Ammattilaisen näkemys siitä, miten tietynlainen tyyli parhaiten toteutetaan ajankohtaisella ja laadukkaalla tavalla on olennaisen tärkeää. 
 

Keksin kuvaajan Pia Inbergin ruokakuvat ovat vahvoja, tunnelmallisia ja raikkaalla otteella tehtyjä. Pian kuvaama Muna-keittokirja ilmestyi aiemmin tänä vuonna.

”Ruokakuvaukset ovat yksi ihanimmista, inspiroivimmista työprojekteista! Parasta on yhdessä tekeminen ruoantekijän ja ruokastailistin kanssa. On tosi ihanaa ja palkitsevaa saada ruoka-asetelma kuvattua herkullisesti ja luotua juuri oikeanlainen, haluttu tunnelma ruokakuviin", summaa Pia.

Hyvin tuotetut kuvat ovat erityisen merkittävässä roolissa nimenomaan ruokabrändien viestinnän ja markkinoinnin toimenpiteissä. Visuaalisuus vaikuttaa ja tuotannon laatu on aina myös strateginen valinta, johon kannattaa panostaa. 

Kohta laskeudutaan joulun rauhaan - nautitaan yhdessä olosta, ja siitä ihanasta ruoasta. Oli se sitten perinteistä tai jotain ihan uutta, inspiroivaa! 
 

Suvi,
asiakasvastaava