Uutinen

Poikkeuksellisen hyvää palvelua poikkeusaikoinakin

Meillä Keksissä hommat jatkuvat turvallisesti ja luotettavasti poikkeusoloista huolimatta. Ennakkosuunnittelussa, työpajoissa ja konseptoinnissa on jo pitkään olleet käytössä sujuvat etätyökalut ja -menetelmät. Oma projektityökalumme Luuttu helpottaa viestintää koko työhön osallistuvan tiimin kesken – ja tarvittaessa kutsumme Luuttuun mukaan myös asiakkaan muut viestinnän ja markkinoinnin kumppanit.

Asiantuntija-apu

Toteutamme ennakkosuunnittelun, työpajat ja konseptoinnin sujuvasti etänä asiakkaan tarpeet huomioiden. Joskus sanojen pukeminen kuviksi on haastavaa. Siksi me katsomme asiakasta silmiin, kysymme, ellemme ymmärrä ja kuuntelemme tarkasti. Me haluamme varmistaa, että visuaalinen viestintä on asiakkaillemme kannattava investointi. 

Asiantuntija-apu

 

Kuvatuotanto

Hyvin prosessoitu tuotantomme mahdollistaa sen, että asiakas voi osallistua projektiin alusta loppuun etänä. Panostamme yksityiskohtaiseen ja huolelliseen etukäteissuunnitteluun ja järjestämme kuvauksia normaalisti ajankohtaiset viranomaismääräykset huomioiden. Mallicastingin osalta pyydämme asiakasta valitsemaan malliehdokkaista aina myös varamallin, jotta kuvaukset toteutuvat ja sujuvat varmasti, vaikka joku malli sairastuisi.

Kuvatuotanto

 

Valo- ja videokuvaus
Juuri nyt on loistava hetki kuvata etätyökuvia, kuvia poikkeuksellisesta asiakaspalvelusta, tuotteista, henkilöstöstä ja yrityksen muuttuvasta toimintaympäristöstä. Toteutamme turvallisesti ja joustavasti myös videoita asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin: meiltä saat mainosvideot, somevideot, brändivideot, haastatteluvideot ja selitysvideot. Kuvauksissa huolehdimme hygieniasta ja pidämme tarkasti huolta, että kaikki kuvauksiin osallistuvat tulevat vain terveenä paikalle. 

Valokuvaus Videokuvaus

 

Animaatio
Animaatio on oiva tapa kuvittaa asioita, joita ei pysty kameralla syystä tai toisesta kuvaamaan. Animaatiotuotantomme prosessi sujuu etukäteissuunnittelusta kommenttikierroksiin asti helposti etänä. 

Animaatio

 

Datavisualisointi
Miten esittää monimutkaiset asiat tai kinkkiset syy–seuraussuhteet helposti ymmärrettävässä muodossa? Taidokkailla ja havainnollisilla datavisualisoinnilla muotoillaan suurikin määrä tietoa brändin mukaisesti ja oivaltavasti. Niin yksinkertaisten kuin monimutkaistenkin tiedon visualisoinnin kokonaisuuksien suunnittelu ja tuotanto voidaan hoitaa Keksin ja asiakkaan välillä alusta loppuun etänä. 

Datavisualisointi

 

Koulutus

Verkkokurssitarpeita? Me tuotamme laadukkaat, brändin mukaiset ja monipuoliset verkkokurssit niin organisaation sisäiseen kuin ulkoiseenkin kouluttamiseen. Lisäksi autamme mielellämme etäkoulutuksillamme kuvan- ja videonkäytön tarpeissanne.

Koulutus