Uutinen

Mallit kuvauksiin mutkattomasti

Keksi panostaa tavismallien hankintaan ja casting-palveluihin, sillä tarve tavallisille kasvoille valo- ja videokuvauksissa kasvaa nopeasti.

 

Keksin kesä on alkanut vauhdilla. Kuva- ja videotuotantojen pyörittämisen lisäksi olemme uudistaneet tavismallipankkimme täydellisesti. Talven aikana suunnittelimme ja määrittelimme mallipankin toimintaa digitaalisen liiketoiminnan kehittäjä Mediasignalin kanssa, kesäkuussa otamme uuden mallipankin testikäyttöön ja loppukesällä 2019 lanseeraamme sen.

Tavalliset ihmiset ovat usein isoissa rooleissa visuaalisissa tarinoissa. Me haluamme tehdä oikeanlaisten persoonien löytymisen kuhunkin kuvaukseen helpoksi. Keksin tavismalleja on mukana lähes kaikissa omissa tuotannoissamme ja tarjoamme casting-palveluita sekä malleja myös muille tuotantoyhtiöille.
Tavismallipankkimme yli 4000 erinäköisestä, -kokoisesta, -ikäisestä ja -taustaisesta henkilöstä juuri oikeiden löytäminen on vaivatonta. Uusi pankki helpottaa muun muassa tietojen päivitystä ja paranneltujen ominaisuuksiensa ansiosta mallivalinta on jatkossa asiakkaillemme entistäkin mutkattomampaa ja nopeampaa. 

Keksin toimitusjohtaja Jenni-Justiina Niemi on innoissaan uudesta tavismallipankista: ”Meille ensimmäisen tavismallipankin rakentaminen lähes 10 vuotta sitten oli hyvä ratkaisu. Käytämme omissa tuotannoissamme satoja tavismalleja joka vuosi ja heidän hakemisensa uusitusta tavismallipankistamme tulee olemaan entistä tehokkaampaa. Tavismallipankkia kasvatetaan määrätietoisesti, tavoitteenamme on, että ensi vuonna meillä on 10 000 tavismallia. Tavismallipankin rakentaminen on iso investointi, ja meistä on hienoa, että myös muut tuotantoyhtiöt hyödyntävät casting-palveluamme. Mallien hakeminen kuvauksiin ilman tietokantaa on aikaavievää ja kallista.”

Keksin tavismalleille maksetaan kuvauksista aina korvaus ja mallien keskuudessa Keksi on erittäin suosittu kuvaustöiden tarjoaja. Keksille on tärkeää, että asiakkaat saavat tavismallien avulla onnistuneet kuvat ja videot monipuolisesti käyttöönsä, mutta myös se, että tavismallien työ on vakuutettua ja kaikista mallipalkkioista maksetaan työnantajamaksut. Asiakkaille Keksin tavismallien käyttö on turvallista ja sulavaa, sillä Keksi huolehtii muun muassa luvista ja yhteydenpidosta.


Malleille uusi mallipankki mahdollistaa helpon ilmoittautumisen, oman profiilin tietojen ja kuvien päivittämisen sekä esimerkiksi lasten tietojen lisäämisen omaan käyttäjäprofiiliin. Uutuutena Keksin tavismallipankissa ovat kuvauslokaatiot, kuten kodit, vapaa-ajanasunnot sekä toimistot. 

Julkaisemme tietoa käynnissä olevista mallihauista Keksin Facebook-sivuilla. Käynnissä oleviin hakuihin voi jatkossa ilmoittautua myös mallipankissa. Lisää tietoa uuden tavismallipankin lanseerauksesta on luvassa elokuussa.

 

 

Jutun kuvat ovat asiakkaidemme tuotannoista: Viking Line, Fennia, Keva, Metropolia, VRK.