Uutinen

Keksin Showreel 2022

Loistavaa palautetta videotuotannoista.

 

 

Vuoden mittaan moni asiakkaamme on toteuttanut videotuotantoa still-kuvauksien yhteydessä ja kartuttanut samalla muun muassa videokirjastoaan. Tuotantojen yhdistämisen ansiosta saadaan brändin mukaista yhtenäistä kuvaa monenlaiseen käyttöön. Osaamisemme syvenee ja tarjontamme monipuolistuu videotuotannoissakin jatkuvasti. Mutta jo nyt asiakkailta vuoden mittaan saamamme palaute on mieltä lämmittävää. 

 

”Oli hienoa nähdä, miten Keksin nuorten tekijöiden tiimi kohtasi Apu-brändin ja Juha Hurmeen tekstin. Filmissä on juuri se viesti, jonka halusimme sanoa. Näinä aikoina tarvitsemme yhteenkuuluvuutta, toisten auttamista ja katsetta eteenpäin.” 

Anna Ruohonen, A-lehtien liiketoimintajohtaja

 

”Tarvitsimme ison määrän monikäyttöistä materiaalia, joka on ehtojensa ja oikeuksiensa puolesta joustavasti käytössä. Tiesimme myös, että asiakas saa varmasti rahoillensa vastinetta. Nykypäivänä markkinointi ja viestintä vaativat hirveästi kuvamateriaalia. Siihen Keksin palvelu vastaa täydellisesti.” 

Erno Bärlund, Avidlyn AD

 

”Prosessi oli selkeästi kuvattu asiakkaan näkökulmasta. Se auttoi hahmottamaan kokonaisuutta. Tuli tunne, että pystymme tuottamaan juuri sellaista sisältöä kuin olemme hakemassa.” 

Milla Talassalo, Tieteentekijöiden viestintäsuunnittelija

 

”Briiffaus, suunnittelupalaverit, esivalmistelut ja itse tuotantopäivät hoituivat selkeästi ja suoraviivaisesti. Projektityökalu Luuttu ja taustatyössä nähty vaiva auttoivat varmistamaan, että tavoitteet ovat kaikille selkeät. Se näkyi tuotannon sujuvuudessa ja laadukkaassa lopputuloksessa. Inspiroivia ja koskettavia haastatteluja on nautinto katsoa, ja ne toimivat erinomaisesti somessa.” 

Mikko Immonen, WSOY:n Brand Manager

 

”Idearikkaus ja prosessi ilahduttivat. Meillä oli teihin koko ajan vahva luottamus. Oli myös mahtava nähdä, miten innostuitte urheilijoiden kanssa työskentelystä. Innostuneisuus näkyi kuvauksissa ja näkyy videossa.”

Soili Hirvonen, Hiihtoliiton viestintäpäällikkö 

 

"Etenimme suunnitellusti ja napakasti, mutta ei hosuen tai kiirehtien. Suhtauduitte projektiin antaumuksella, mutta ette uhrautuen. Ennen kaikkea koin, että minua ja asiaani kuultiin ja ymmärrettiin, mikä teki suurimman vaikutuksen. Olen jo saanut kiittävää ja ilahtunutta palautetta. Eräs kokenut verkkokurssien käyttäjä sanoi, että nyt on viety suomalaiset verkkokurssit aivan uudelle tasolle.” 

Maaret Kallio, tietokirjailija, psykoterapeutti


Jos sinulla on mitä tahansa video- tai kuvatarpeita, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Meille kaiken kokoiset tuotannot ovat yhtä arvokkaita. 

Lue lisää Keksin kuva- ja videotuotannoista.