Uutinen

Keksi vahvistuu

Hyviä uutisia! Keksi kehittyy ja osaamisemme vahvistuu, sillä yhtiön omistaa jatkossa laaja joukko Keksin kehittämiseen sitoutuneita osakkaita. Keksin palvelut keskittyvät tulevaisuudessakin visuaalisen viestinnän asiantuntijapalveluihin, kuva- ja videotuotantoihin sekä informaatiomuotoiluun ja animaatioon. Meillä tehdään jatkossakin hommia asiakkaidemme parhaaksi!

Keksin kaikki osakkaat yhdessä pöydän ääressä. Kaksi osakasta on mukana etänä television välityksellä.

 

Monipuolinen ja näkemyksellinen joukko

Uudet omistajat ovat Keksin pitkäaikaisia kumppaneita ja asiakkaillekin tuttuja vuosien varrelta. Omistajuus kertoo kumppaneiden tahdosta olla kehittämässä Keksiä tulevaisuudessa.

 

Koponen+Hildén Oy on informaatiomuotoiluun erikoistunut suunnittelutoimisto. Yhteistyö Keksin kanssa on alkanut vuonna 2016 ja sen aikana on tehty erityisesti julkishallinnon projekteja muun muassa verohallinnolle ja useille ministeriöille.

 

Lilleskog Oy on valo- ja videokuvaaja Katri Lehtolan yritys. Katri on toiminut Keksin kuvaajana Keksin perustamisesta, vuodesta 2009 alkaen. Hänet tunnetaan erittäin lahjakkaana kuvaajana ja Keksissä näkemyksellisenä ja vastuuntuntoisena toiminnan kehittäjänä.

 

Lotta Vaija on Keksin asiakasvastaava ja työskennellyt yhtiössä vuodesta 2019 alkaen. Lotta on vastannut muunmuassa Metsähallituksen, Verohallinnon ja Metsä-Fibren asiakkuuksista Keksissä.

 

Suomen Kuvateollisuus Oy on valo- ja videokuvaaja Markus Pentikäisen yritys. Markus on kuvaajatyön ohella ollut viimeisen kahden vuoden aikana tiiviisti mukana Keksin mediapankin kehitystyössä.

 

Tmi Suvi-Tuuli Kankaanpää on valokuvaaja Suvi-Tuuli Kankaanpään yritys. Suvi-Tuuli tunnetaan Keksin yhteisössä hengenluojana ja innovaattorina. Hän on tullut kuvaajana tunnetuksi erityisesti kuvauksiin täysillä heittäytyvänä ja lämminhenkisenä tekijänä.

 

Täyssärmä Oy on valo- ja videokuvaaja Mikko Törmäsen yritys. Oululainen Mikko on kehittänyt Keksissä kuvaajayhteistyötä ja hybridituotantoja, joissa yhdistetään still- ja videokuvausta.

 

Valokuvaaja Mika Pakarinen Oy on valo- ja videokuvaaja Mika Pakarisen yritys. Mika tunnetaan tinkimättömästä ja laadukkaasta työstä ja uusien tekniikoiden nopeasta haltuunottamisesta. Mika sparraa Keksissä erityisesti tekniikkaan ja valaisuun liittyvissä haasteissa myös muita kuvaajia.

 

Videotiiviste Oy on animaatioon, selitysvideoihin ja monimutkaisten asioiden viestimiseen erikoistunut yhtiö. Videotiivisteen kanssa Keksin yhteistyö on alkanut vuonna 2018.

  

Uusien omistajien lisäksi Keksin osakkaana jatkaa yhtiön toimitusjohtaja ja perustaja Jenni-Justiina Niemi.


 

Innolla kohti tulevaisuutta!

Keksi työllistää vakituisesti kuusi henkeä ja kaikkiaan meitä keksiläisiä on lähes 50 huippuammattilaisen monipuolinen joukko. Agentuurimallilla toimiva Keksi tunnetaan asiakkaiden keskuudessa loistavasta projektinhallinnasta, luovasta suunnittelusta, huippuosaajista ja sujuvasta yhteistyöstä. Näihin panostamme tulevaisuudessakin.

Otamme jatkuvasti haltuun uusia taitoja ja hyödynnämme laajaa kokemustamme. Vuonna 2023 tekoäly tuli vauhdilla osaksi tuotantoja ja odotammekin innolla mihin kaikkeen se taipuu vuonna 2024.