Uutinen

Keksi vahvistaa osaamistaan

Keksi on kuluneen kesän ja syksyn aikana kasvattanut joukkojaan uusilla tekijöillä.

Jokaista tulokasta yhdistää luovuus, tinkimätön laatu ja asiakkaan kanssa parhaiden ratkaisujen etsiminen. Ylpeinä esittelemme uudet tulokkaamme: kuvaajat Mika Pakarinen ja Tommi Mattila sekä tuottaja Kaisa Hatakka! Kaikki kolme ovat konkareita, jotka tunnetaan alalla kovina ammattilaisina.

Kotkassa asuva Tommi on erikoistunut ihmisten kohtaamiseen kameran kanssa, teatterin, kulttuurin sekä tapahtumien kuvaamiseen ja tuotekuvaukseen. Myös liikkuva kuva ja tiimin kanssa työskentely ovat Tommilla hallussa. Hän on juuri se mies, joka on omimmillaan kuvaustilanteessa äijän kuin äijän kanssa, vaikka partaan päätettäisiin laittaa muutama orkidea!

Mikan intohimona on tunteiden herättäminen ja tarinoiden kertominen liikkuvalla kuvalla. Valokuvaajana hän nauttii tunnelman miettimisestä yhdessä asiakkaan kanssa etukäteen ja tarkoituksenmukaisen valaistuksen toteuttamisesta. Mikan kyvyssä kiteyttää yhdistyvät hienosti itse asiat ja tarinallisuus.

Kovaan vauhtiin tottunut Kaisa tuo Keksiin vahvaa lifestyle-osaamista. Kaisaa kiinnostaa erityisesti edistää kestävää kehitystä ja eettistä, harkittua kuluttamista lifestyle-genren sisällä. Ihmiset ovat nykyään hyvin tietoisia kuluttajia ja trendi vahvistuu tulevina vuosina entisestään. Tuotannoissa otetaan jo nyt vahvasti huomioon mallien monipuolisuus, jatkossa tuotannoissa painoarvoa saa entistä enemmän myös ekologisuus.