Uutinen

Keksi panostaa tavismalleihin

”Ihmisläheinen, samaistuttava, arkinen, rouhea, ei sliipattu, todellinen ja aito”. Iso osa Keksin asiakkaista kuvailee näin fiilistä, jonka toivoisi kuvistaan välittyvän. Kuvien tunnelma syntyy paljolti niissä näkyvistä malleista – usein aivan tavallisista ihmisistä arjessa, kotona ja töissä. Oikeanlaisten ja halutun tyylisten mallien valinta kunkin asiakkaan kuvaukseen on kuvausten onnistumisen kannalta todella tärkeää.

 

 

Keksin vastaava tuottaja Kata Niemi on ollut alusta asti mukana uuden mallipankin kehitystyössä ja toki myös lukuisissa kuvatuotannoissa.

 

”Keksin tavismalleja on mukana lähes kaikissa omissa tuotannoissamme, ja tarjoamme casting-palveluitamme sekä malleja myös muille tuotantoyhtiöille. Uusi mallipankki on kehitetty toimivaksi työkaluksi niin malleille kuin tuotantojen suunnitteluun – eli nimenomaan monenlaisia asiakkaitamme varten.”

 

Keksin mallipankki sisältää hyvin laajan kattauksen erilaisia Suomessa asuvia ihmisiä. Yhteistä kaikille on iloinen asenne ja halu työskennellä kameran edessä. Olemme aina pitäneet tärkeänä, että asiakkaidemme kuviin saadaan erinäköisiä, eri taustaista, monen kokoisia ja kaiken sukupuolisia tavallisia ihmisiä – eli tavismalleja. Eri etniset ryhmät ovat alusta asti olleet edustettuna kuvatuonnoissamme, ja olemme jatkossakin ylpeinä muodostamassa todenmukaista kuvaa nykypäivän suomalaisuudesta. Keksin kuvauksissa esiintyvät myös liikuntarajoitteiset ja eri eritysryhmien edustajat. Toivommekin, että jatkossa saamme entistäkin enemmän erilaisia vähemmistöjen edustajia ilmoittautumaan mukaan mallipankkiimme!

 

Uudesta mallipankistamme olemme kehittäneet todella helppokäyttöisen niin malleille kuin asiakkaillemmekin. Keksin tavimalliksi voivat ilmoittautua kaikki innokkaat.

 

”Tavismallipankissamme on yli 4000 erilaista mallia ja kasvatamme määrää koko ajan, jotta mallitarjonta asiakkaillemme olisi mahdollisimman monipuolinen", Kata kertoo.


Uudessa mallipankissa malli voi käydä päivittämässä profiiliaan koska vain ja ilmoittautua avoinna oleviin mallihakuihin. ”Omat mallikuvat kannattaakin pitää ajantasaisina”, Kata vinkkaa. ”Kun hiusten mitta lyhenee tai parta kasvaa, voi uusia kuvia lisätä mallipankkiin milloin vain. Voi hyvin olla, että päivitetyt kuvat ratkaisevat juuri seuraavan mallivalinnan!”

 

Usein kuvauksissa tarvitaan perheitä eri ikäisine lapsineen ja joskus on tarkoituksenmukaista, että perhe koostuu saman suvun ihmisistä. Omaan malliprofiiliin voi täyttää oman kuvauksista innostuneen lapsensa tiedot ja kertoa, mikäli muita perheenjäseniä tai sukulaisia on ilmoittautunut mallipankkiin. Ja on uudessa mallipankissa mahdollista ilmoittaa vaikkapa oma koti tai kesämökki kuvauspaikaksi!

 

Lue lisää tavismalleista täältä 

Liity tavismallijengiin täältä