Uutinen

Keksi hienossa kasvussa!

Toimistolla on aloittanut uusia tekijöitä ja liikevaihto on kasvanut merkittävästi viimeisen vuoden aikana.

Suvi Rusanen on aloittanut uutena vahvistuksena Keksissä. Rusanen siirtyi asiakasvastaavan tehtävään Dagmarista. Hän tuo Keksiin mukanaan vahvaa osaamista suunnitteluun ja konseptointiin sekä kokemusta strategiseen asiakastyöhön.

“Visuaalisuus on viestinnässä ja markkinointiviestinnässä tärkeässä roolissa. Esimerkiksi datavisualisoinnin hyödyntäminen huomattavasti monipuolisemmin ja eri toteutustapojen yhdistäminen asiakkaan tarpeen mukaiseksi kokonaisuudeksi on kiinnostavaa. Olen todella innoissani päästessäni Keksin yli 30 huippuosaajan tiimiin”, kertoo Rusanen.

Visuaalisen viestinnän toimisto Keksi on kasvattanut liikevaihtoa viimeisen vuoden aikana 60%. Keksi tarjoaa visuaalisen viestinnän suunnittelupalveluita, kuva- ja videotuotantoja sekä koulutusta. Datavisualisointeja toteutetaan yhteistyössä Koponen+Hildénin kanssa ja tuorein yhteistyösopimus on solmittu selitysvideoita ja animaatiota tekevän Videotiivisteen kanssa.

“Keksissä on selkeä kasvustrategia: asiakkailla on kasvava tarve visuaalisen viestinnän palveluille, meillä on prosessit kunnossa ja olemme kehittäneet määrätietoisesti osaamistamme. Toimimme vahvasti yhteistyössä hyvien kumppanien kanssa”, summaa Keksin toimitusjohtaja Jenni-Justiina Niemi myönteistä kehitystä.

Kuluvan vuoden aikana Keksin toimistolla on aloittanut Suvi Rusasen lisäksi kaksi uutta tekijää: myynti- ja markkinointivastaava Nina Sola-Galiero sekä tuottaja Annika Rousu.

”Maailma on muuttunut hurjasti viimeisen viiden vuoden aikana. Asiakkaiden tarpeisiin pitää löytää kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Meiltä saa yksittäisen kuvauksen lisäksi koko visuaalisen viestinnän suunnittelun ja tuotannon tarvittaessa avaimet käteen periaatteella”, lupaa Keksin luova johtaja Natalia Baer.