Uutinen

Hopeahuippu Keksin Anton Baerille!

Ohjaaja-kuvaaja Anton Baer on palkittu Vuoden Huiput -kisassa Hopeahuipulla. Palkinto napattiin Pääkaupunkiseudun partiolaisille tehdyllä somevideosarjalla.

 

”Videot ovat taidolla tehtyjä, kerronta on lämminhenkistä ja ilmeisen vaivatonta. Visuaalisesti videot kommunikoivat 15 sekunnissa partion sisimmän olemuksen – yhteenkuuluvuus, luonto, hauskuus ja omana itsenä oleminen.” - näin tuomaristo kehui palkittua lopputuotosta.

 

24-vuotias Anton Baer palkittiin sarjassa Nuoret Luovat. Palkintotyössä Anton vastasi ohjauksesta ja kuvauksesta. Kesällä 2020 tehty videosarja oli myös asiakkaan mielestä erittäin onnistunut kokonaisuus, jossa yhteistyö sujui hienosti. ”Keksissä on pilke silmäkulmassa toimivat tekijät, jotka työskentelevät taitavasti sekä ihmisten että resurssien kanssa”, kuvailee Pääkaupunkiseudun Partiolaisten Toni Juntunen. Videosarjaa olivat Keksissä tekemässä myös tuottaja Jesse Pohjonen ja asiakasvastaava Jenni-Justiina Niemi.

 

Vuoden Huiput on visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestö Grafian järjestämä kilpailu. Vuosittain järjestettävä tapahtuma tähtää suunnittelun tason nostamiseen, luovuuden ja omaperäisyyden voimistamiseen sekä suunnittelijoiden ammattitaidon kehittämiseen. Kilpailu järjestettiin jo 41. kerran ja siinä on useita sarjoja, mm. identiteetti, kampanjat, muotoilu, liikkuva kuva ja pakkaukset. Keksi osallistui kisaan ensimmäistä, mutta tuskin viimeistä kertaa.

 

 

Katso palkitut videot