Uutinen

Asialliset asiat näkyviksi

Me Keksissä rakastamme julkisen hallinnon asiakkuuksia! Voimme vilpittömästi todeta, että valtionhallinnon asiakas saa meistä visuaalisen viestinnän ratkaisevan kumppanin.

Miksi olemme niin innoissamme julkisen hallinnon visuaalisesta viestinnästä?

Koska meillä on loistavia ideoita siitä, miten asialliset asiat voidaan tehdä näkyviksi. Moni huipputärkeä yhteiskunnallinen asia jää vaille huomiota, koska se mielletään hankalaksi tai puisevaksi. Tähän haluamme tehdä muutoksen.

Meitä motivoi vahvasti yhteiskunnan kehittäminen ja valtionhallinnon visuaalisen viestinnän edistäminen. Otimme kunnon harppauksen intohimoamme kohti, kun meidät hyväksyttiin Hanselin viestinnän ja markkinoinnin sopimustoimittajaksi. 

Hansel on palveluntuottajia validoiva välikäsi, joka helpottaa julkisten hankintojen kilpailutusta. Valtionhallinnon toimijat voivat kilpailuttaa Hanselin kautta vaikkapa visuaalisen viestinnän strategista suunnittelua, konseptointia ja kuva- tai videotuotantoja. Usein tarjouspyyntö osuu suoraan sydämeemme, ja osallistumme innolla tarjouskilpailuun.

Voimme vilpittömästi todeta, että valtionhallinnon asiakas saa meistä visuaalisen viestinnän ratkaisevan kumppanin. 

Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus ministeriöiden, laitosten ja organisaatioiden visuaalisen viestinnän kehittämisestä. Muiden muassa ympäristöministeriö, liikenne- ja viestintäministeriö, Tulorekisteri, Verohallinto, Metsähallitus, Fintraffic, Senaatti, tasa-arvovaltuutettu, sosiaali- ja terveysministeriö sekä Business Finland ovat meille mieluisia asiakkaita.

Kaivataanko teillä näkemystä ja sisältöä julkisen organisaation visuaaliseen viestintään? Suunnitteletteko hankinnan kilpailutusta? Ota yhteyttä, jutellaan!