Uutinen

Asiakasvastaavalle töitä tarjolla!

Haemme kokenutta visuaalisen viestinnän asiantuntijaa luotsaamaan kehittyviä asiakkuuksia.

Keksi on visuaalisen viestinnän monipuolinen ja rohkea toimija. Kasvatamme pitkäjänteisesti liiketoimintaamme, kehitämme osaamistamme ja haemme uusia ratkaisuja muuttuvassa visuaalisen viestinnän maailmassa. Asiakkaiden haasteet ovat intohimomme ja jatkuva muutos työn suola.

Keksin asiakasvastaava ratkaisee asiakkaiden visuaaliseen viestintään ja markkinointiin liittyviä haasteita, vastaa kokonaisuutena asiakasprojekteista ja mahdollistaa luovien tekijöiden työssä onnistumisen. Asiakasvastaava on tulosvastuussa, joten tehtävä edellyttää hyvää liiketoimintaymmärrystä, aktiivista myyntiotetta ja jatkuvaa halua kehittää toimintaa. 

Kuulostaako unelmaduunilta?

Onko sinulla vahvaa kokemusta visuaalisen viestinnän asiakastyöstä ja kyky yhdistellä luovien tekijöiden osaaminen timanttiseksi kokonaisuudeksi? Haluatko kehittyä osana Keksin porukkaa? Jos asiakasvastaavan työnkuva kuulostaa osuvalta, odotamme innolla yhteydenottoasi.

Lähetä työhakemus palkkatoiveineen meille 25.1. mennessä. Kerro työkokemuksestasi, saavuttamistasi tuloksista ja näkemyksesi siitä, miten osaamisesi voisi tukea Keksin kasvua. Kerro myös, missä asioissa ja millaisissa tilanteissa sinä et ole parhaimmillasi.
 

Lisätietoja työnkuvasta antaa Jenni-Justiina Niemi
0400 014 704, jenni@keksiagency.fi
 

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.